ΟΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ

Μερικά συμπτώματα που ακούγονται εξωφρενικά είναι όμως αληθινά

Στο μυαλό σας μάλλον οργασμός πρέπει να είναι συνδεδεμένος με αστράκια, φωνές, ουρλιαχτά ηδονής, ήχος από χέρια που χτυπάνε τα ξύλινο κρεβάτι του κρεβατιού και (πολύ πιθανόν) φωνές από τους γείτονες του τύπου “έχουμε και παιδιά”.

 

Σίγουρα αυτές είναι αναμενόμενες αντιδράσεις και οι ευχάριστες συνέπειες της κορύφωσης μιας γυναίκας. Έλα όμως που υπάρχουν και κάποιες πιο σπάνιες, σχεδόν εξωφρενικές συνέπειες για μια μικρή μερίδα του γυναικείου πληθυσμού.

 

Πονοκέφαλοι

Όχι, δεν είναι κάποια παρομοίωση για την ηδονή, είναι μια άσχημη πραγματικότητα για μια πολύ μικρή μερίδα γυναικών του πλανήτη, η οποία υπολογίζεται στο 1%. Μπορεί να οφείλονται σε πολλά και διαφορετικά πράγματα, και σίγουρα αν κάποια κοπέλα βιώνει πονοκέφαλο όταν φτάνει σε κορύφωση -ή αμέσως μετά- καλό είναι να το τσεκάρει.

 

Φτέρνισμα

Ναι, εντάξει πρέπει να είναι αρκετά αστείο -ιδιαίτερα όταν δεν μπορεί να δικαιολογηθεί λέγοντας πως είναι κρυωμένη. Όμως παρόλα αυτά συμβαίνει, και οι γιατροί δίχως να είναι σίγουρη εικάζουν πως μάλλον έχει να κάνει μια κάποιο μικρό “βραχυκύκλωμα” στο νευρικό σύστημα του ατόμου.

Πηγή: https://www.madamefigaro.gr/