ΟΙ MO NAILS LADIES ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, οι Κυρίες των Mo Nails που τόσο πολύ λατρέψαμε και προτιμούμε πάντα για τα άκρα μας, ετοίμασαν ένα καλοκαιρινό party παρέα με τα Dolce girls αποκαλύπτοντας μας τα πλάνα της νέας σεζόν!

Φωτογραφίες: Μάριος Ασκάνης

Μακιγιάζ: Αναστασία Στασή Βανέλλη

Καφτάνια από Ammos Resort

 

Ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα καλοκαιρινό party παρέα με τις γυναίκες που γνωρίζουν πολύ καλά τα πάντα για την ομορφιά και δημιουργούν τις νέες τάσεις της σεζόν; Κανείς!

Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα με μουσική, χορό, παγωμένα cocktails, κρασί και βεβαίως, την καλύτερη παρέα. Τα Mo Nails ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, τις προλάβαμε όμως και μας αποκάλυψαν τα νέα τους πλάνα για τη νέα σεζόν!

Η Μαρλέν Όρος, ιδιοκτήτρια και δημιουργός των Mo Nails δεν σταματά να μας εκπλήσσει ποτέ και αυτός είναι κι ένας λόγος που την αγαπάμε τόσο! Κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, φέρνοντας κοντά σε όλες τις γυναίκες εντός και εκτός Κύπρου, υπέροχα χρώματα, προτάσεις, σχέδια, ποιότητα, διάρκεια με τα οικολογικά βερνίκια νυχιών Mo Nails. Πλέον με γκάμα επιλογών τόσο σε χρώματα αλλά και σε κάθε τι που αφορά τον εξοπλισμό που χρειάζεται μια επαγγελματίας τεχνήτρια, κατάφερε τα Mo Nails  να αγαπηθούν και να ξεχωρίσουν από την πρώτη στιγμή.

Η οικογένεια των Mo Nails μεγαλώνει κάθε σεζόν και τα Dolce girls γιορτάσαμε μαζί τους την επιτυχία!

Λίγο πριν τη συλλογή για το Φθινόπωρο, μάθαμε τα καινούρια τους πλάνα τα οποία περιλαμβάνουν ακόμη περισσότερα χρώματα και προϊόντα για το τόσο σημαντικό θέμα στην καθημερινότητα όλων των γυναικών, τα περιποιημένα και όμορφα άκρα.