Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ

Ο Κύπριος σχεδιαστής γυαλιών μας εντυπωσιάζει με τις νέες, προτάσεις γυαλιών του τα οποία έχεις ακουστά με την υπογραφή ANJO.

Έχοντας μια αδυναμία στα όμορφα γυαλιά μυωπίας αλλά και ήλιου, ο Άγγελος Χριστοφή, ο Κύπριος που σχεδιάζει αποκλειστικά στο νησί μας γυαλιά με κύριο υλικό το ξύλο, εντυπωσιάζει με τις προτάσεις του και αυτή τη σεζόν!

DSC 7549

Με τεράστια αδυναμία στο ξύλο αφού είναι και η δουλειά του ως ξυλουργός, ο νεαρός δημιουργός κάνει την μεγάλη έκπληξη με προτάσεις που φοριούνται πολύ και ξεχωρίζουν.

DSC 7572

Σχεδιάζοντας υπέροχα γυαλιά για κάθε στυλ, απευθυνόμενος σε άντρες αλλά και γυναίκες, κατάφερε να συζητηθεί από την πρώτη στιγμή. Τα αγαπημένα cat eyes, τα μεγάλα γυαλιά, τα στρογγυλά και άλλα τόσα που ολοκληρώνουν μοναδικά το στυλ σου θα συνεχίσουν να αποτελούν αγαπημένη σου επιλογή στα γυαλιά μυωπίας και ήλιου.

DSC 7584

 

DSC 7595

Μπορείς να κάνεις like στη σελίδα του στο facebook https://www.facebook.com/anjoeyewear/ ή πολύ απλά να κάνεις κλικ στο website http://www.anjoeyewear.com/ όπου μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του για να αποκτήσεις το δικό σου ζευγάρι ANJO!