Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ «ΤΡΕΛΑΝΩ!»

Σήμερα έχει γενέθλια ο άντρας μου και αποφάσισα ότι θα μετατρέψω κάθε λεπτό αυτής της ξεχωριστής ημέρας σε non stop εκτυφλωτικά πυροτεχνήματα.

Κι αν το μυαλό σας πάει σε τούρτες-έκπληξη, δωράκια τυλιγμένα σε εντυπωσιακά περιτυλίγματα, ρομαντικό δείπνο για δυο… θα σας εκπλήξω! Εγώ δεν είμαι για συνηθισμένες καταστάσεις. Ακόμα και τα γενέθλια του αγαπημένου μου συντρόφου τα έχω ανεβάσει σε άλλο level, για very very very pro-players!

 

Morning vibes: Ευτυχώς που έπεσαν και Σάββατο τα γενέθλιά του, έτσι τον αφήνω να κοιμηθεί κανένα δίωρο παραπάνω μέχρι να ετοιμαστώ στην εντέλεια. Έχω φροντίσει να διανυκτερεύσουν τα παιδιά στη μητέρα μου και μάλιστα ολόκληρο το Σαββατοκύριακο!

 

Sexy vibes: Έχω φορέσει ένα ρομαντικό ελαφρύ ένδυμα ύπνου (νομίζω το έσωσα), το οποίο κολακεύει υπέροχα τις αναλογίες μου και όταν θα ανοίξω το παράθυρο του δωματίου και με περιλούσει το φως της ημέρας… τότε το λες και αρκετά hot. Ξαπλώνω δίπλα του και τον πλησιάζω αργά, φτάνοντας μέχρι το αυτί του όπου και του ψιθυρίζω γλυκά Χρόνια Πολλά, φροντίζοντας παράλληλα να τον χαϊδεύω και να τον φιλάω στο λαιμό και στο μάγουλο…

 

Delicious vibes: Του ετοιμάζω ένα full of calories πρόγευμα και του το σερβίρω στο κρεβάτι. Θέλω να απλώσω στις φρυγανιές του αρκετές στρώσεις μαρμελάδας βερίκοκου και να τις πλησιάσω αργά στο στόμα του. Στόχος μου είναι να μείνει και λίγη μαρμελάδα επάνω στα χείλη του, αλλά δεν είμαστε για χαρτοπετσέτες… Του σκουπίζω τα υπολείμματα με τα χείλη μου και την ίδια στιγμή του δίνω και ένα παρατεταμένο φιλί!

 

Spa vibes: Έχουμε ήδη αλλάξει σκηνικό και μεταφερθήκαμε στην όμορφη Λεμεσό, όπου φρόντισα από πριν να κλείσω ένα super δωμάτιο με τέλεια θέα. Για αρχή θα κάνουμε μαζί μία σάουνα και μετά ντους στα γρήγορα… και πάλι παρέα.

 

Photo booth vibes: Η συνέχεια εμπλουτίζεται με βόλτες στη Μαρίνα Λεμεσού όπου στήνουμε το δικό μας photo booth, αλλά αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι να τον φωτογραφίζω χωρίς να με βλέπει και χωρίς να το ξέρει.

 

Late night and… naughty vibes: Κι επειδή θέλω να σας πάρω κατευθείαν στο juicy part της ξεχωριστής αυτής μέρας, ένα μόνο θέλω να σας πω. Έχω ήδη ψωνίσει σέξι και εκλεκτής ποιότητας εσώρουχα από το κατάστημα Women’ Secret και ήδη ένα catwalk μπροστά στον καθρέφτη μου… με έκανε να σκέφτομαι εδώ και μέρες πόσο πολύ θα τσαλακώσουμε τα σεντόνια του ξενοδοχείου… φυσικά σβήνοντας πρώτα τα κεράκια της μικρής συμβολικής τούρτας γκανάζ!