Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΝΙΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑ

Ακόμη κι εσείς θα ζητάτε διακαώς συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης με ένα τέτοιο Ψυχολόγο που από την 1η Ιανουαρίου εισβάλλει στην κωμική σειρά «ΦΑΜΙΛΙΑ» του ALPHA Κύπρου και θα μεταδίδεται σε νέες μέρες και ώρα, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:15.

Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό Γιώργο Ζένιο που αποδέχθηκε την πρόταση να καθίσει μια για πάντα στην καρέκλα του Δημήτρη Σταρόβα και να ενταχθεί στο εύθυμο κλίμα των γυρισμάτων της σειράς. Ανοίγει λοιπόν την πόρτα του γραφείου του και υποδέχεται τον Πέτρο (Χριστόδουλο Μαρτά) και τη Μαρίνα (Πέννυ Φοινίρη) για να συνεχίσει… ή μάλλον να αρχίσει αλλιώς τις συνεδρίες που θα σώσουν το γάμο τους.

Η σειρά αποχαιρέτησε τον κ. Καλομοίρη (Δημήτρη Σταρόβα), που για προσωπικούς και επαγγελματικούς του λόγους δεν ήταν δυνατό να συνεχίσει στη «ΦΑΜΙΛΙΑ», και υποδέχθηκε τον Γιώργο Ζένιο που καλείται να ξεδιπλώσει μία διαφορετική πτυχή του υποκριτικού του ταλέντου. Δεν ξέρουμε πώς θα αρχίσει να αντιδρά ακούγοντας όλα αυτά που θα του εξιστορεί το ζευγάρι Χατζηβασιλείου, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συμβουλές που θα δίνει… θα ξεπερνούν κάθε ανθρώπινη φαντασία και θα χαρίζουν άφθονες στιγμές γέλιου.

Μέλη της παραγωγής κάνουν λόγο για ένα αρκετά ευδιάθετο Γιώργο Ζένιο που απολαμβάνει τη συμμετοχή του στη σειρά, χωρίς να παραλείπει να προσθέτει και τα δικά του αστεία, μεταξύ cuts και διαλειμμάτων. Όπως όλα δείχνουν είναι ένας ρόλος που του ταιριάζει γάντι, αφού του δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει μία διαφορετική πτυχή του υποκριτικού του ταλέντου, με ένα ασυνήθιστο και άκρως ενδιαφέρων χαρακτήρα που επιφυλάσσει πολλά στιγμιότυπα γέλιου.

«ΦΑΜΙΛΙΑ»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:15 από τον ALPHA Κύπρου.