Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Είχε συζητηθεί και χειροκροτηθεί για την απόφαση του πριν από μερικά καλοκαίρια να ξεκινήσει με το SUP από την Κρήτη με κατεύθυνση την πόλη μας, τη Λεμεσό.

Είχε καταφέρει να ξεπεράσει τον εαυτό του, να αντεπεξέλθει στις αντιξοότητες και να πετύχει το στόχο του για καλό σκοπό αφού μέσα από την πράξη του κατάφερε να μαζέψει αρκετές χιλιάδες ευρώ τα οποία δόθηκαν για συνανθρώπους μας που τα χρειάζονταν. Το SUP είναι το επάγγελμα αλλά και τρόπος ζωής για τον Κώστα Συμεωνίδη, ο οποίος το παίρνει ένα βήμα παραπέρα για να βοηθήσει και πάλι τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

 

Αυτή τη φορά, ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο του ταξίδι, μια εμπειρία ζωής που θα συγκινήσει και θα ευαισθητοποιήσει ξανά χιλιάδες συνανθρώπους μας. Σημείο έναρξης η Μύκονος όπου με το SUP και συνοδεία θα φτάσει μέχρι την Κύπρο. Μέρα έναρξης 15 Αυγούστου όπου η νέα αυτή περιπέτεια θα διαρκέσει 10 μέρες βλέποντας και πάλι τη στεριά της Λεμεσού στις 24 Αυγούστου.

 

Για τη ζωή, για τα παιδιά, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και το Κέντρο προληπτικής παιδιατρικής, ο Κώστας Συμεωνίδης, ετοιμάζεται να συγκινήσει και να ευαισθητοποιήσει για άλλη μια φορά.