Ο ΛΟΥΗΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

Επιστρέφει με Home Edition ο Λούης Πατσαλίδης στον ALPHA!

Για πρώτη φορά στην Κυπριακή τηλεόραση ένα Home Edition LNS

H αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών, το «Λούης Night Show» του ALPHA Κύπρου, πάει κόντρα στον COVID 19 και εξακολουθεί να αλλάζει ευχάριστα τη διάθεσή μας παραμένοντας σταθερό στο ραντεβού τού και αυτήν την Παρασκευή στις 21:15 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA Κύπρου. Μετά την τεράστια διαδικτυακή επιτυχία, ο Λούης καινοτομεί και επιστρέφει με Home Edition LNS εκπομπή στην τηλεόραση!

Tην περασμένη Παρασκευή, οκτώ και πλέον χιλιάδες χρήστες διαδικτύου, συντονίστηκαν και είδαν ζωντανά τον αγαπημένο Stand Up Comedian σε μια διαφορετική και άκρως διασκεδαστική Home Edition εκπομπή. Μπορεί στην τηλεόραση να σπάει τα κοντέρ της AGB, ωστόσο και στο διαδίκτυο η πρώτη Live Μετάδοση της Home Edition εκπομπής, του Λούη Πατσαλίδη και της ομάδας του, τρέλανε το internet αφού έφτασε τις 106 χιλιάδες προβολές (views).

Και αυτή την Παρασκευή, ο Λούης Πατσαλίδης παρέα με τους Παναγιώτη Κυριακού και Τεύκρο Νεοκλέους, θα είναι μαζί μας, ειδικά για να κάνουν την παραμονή μας στο σπίτι πιο ευχάριστη. Δείτε λοιπόν το δεύτερο «Home Edition Λούης Night Show» στις 21:15 από τον ALPHA Κύπρου. Η εκπομπή θα είναι την επόμενη μέρα διαθέσιμη στην σελίδα της εκπομπής «Λούης Night Show».

Αναφερόμενος στη νέα εκπομπή «Home Edition Λούης Night Show» ο Λούης Πατσαλίδης είπε: «Οι δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης επιβάλλουν προσαρμογή σε νέα δεδομένα για το καλό όλων. Είναι ώρα ανάληψης ευθύνης από τον καθένα μας, ας εφαρμόσουμε λοιπόν όλα τα μέτρα πρόληψης σύμφωνα με τις διεθνείς  οδηγίες με βάση τον Κώδικα του Υπουργείου Υγείας. Η πρόκληση για αντιμετώπιση του COVID 19 είναι τεράστια… Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε! Από δικής μας πλευράς, επιδιώκουμε να αλλάξουμε την διάθεσή σας με το «LNS Home Edition» μέσα από τη συχνότητα του ALPHA Κύπρου».

«LNS Home Edition» Παρασκευή 21:15 στον ALPHA Κύπρου