Ο ΝΤΑΝΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ «ΣΟΪ ΣΟΥ» ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φοράει το κοστούμι του γαμπρού και ετοιμάζεται να εισβάλει στην κωμική σειρά «ΤΟ ΣΌΙ ΣΟΥ» του ALPHA Κύπρου.

Την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 19:30, τα άτακτα βελάκια του έρωτα χτυπάνε τη θεότρελη Μπέλα (Βίβιαν Κοντομάρη), που όπως φαίνεται αρχίζει να ερωτεύεται τον Ντάνο, τον νικητή του “Survivor” (2017). Ο ίδιος ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο σίριαλ που βασίζεται στο διήγημά της, χωρίς να ξέρει πού πάει να μπλέξει και κυρίως πού θα καθίσει για να φάει…

Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι, οι άκρως ανατρεπτικές και παμπόνηρες οικογένειες, παίρνουν είδηση το ειδύλλιο και ξεκινούν εορτασμούς μέχρι πρωίας. Η Μπέλα αναρτά ένα βίντεο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και γίνεται αφορμή για να αρχίσουν να στρώνουν τραπέζια και να ετοιμάζουν γλέντια και φαγοπότια.

Αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού μάλλον είναι ένας από τους αμέτρητους πλατωνικούς έρωτες της Μπέλα, οι Χαμπέοι ενθουσιάζονται στην ιδέα ότι θα προστεθεί στο σόι τους μία τόσο ξεχωριστή και διάσημη προσωπικότητα. Τι κι αν η 40άρα ελεύθερη και «πολιορκημένη» κόρη υποστηρίζει ότι η σχέση τους είναι καθαρά επαγγελματική, η Χαρούλα (Ρένια Λουιζίδου) και η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) έχουν πολλούς λόγους για να πιστεύουν το αντίθετο.

Οι Χαμπέοι αποφασίζουν να τον προσκαλέσουν σε κυριακάτικο τραπέζι, για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους. Ως γνωστό, δεν πρόκειται για οικογένεια που φημίζεται για την ψυχραιμία της και κατά συνέπεια κάποιοι… δεν θα αργήσουν να παρεκτραπούν.

Άγνωστο αν θα φάμε κουφέτα ή θα δούμε κατσαρόλες να εκτοξεύονται στον αέρα… Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα επεισόδιο που θα κάψει καρδιές.

Σενάριο: Νίκος Μήτσας, Δήμητρα Τσόλκα, Γιώργος Κόκουβας και Ζωή Κοΐβαρη.

Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος.

Ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Βάσω Λασκαράκη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ιωάννα Ασημακοπούλου κ.ά.

«ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ»: Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 19:30, στον ALPHA Κύπρου.