ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΟ SERA ΤΟΥ FOUR SEASONS

Το Ξενοδοχείο Four Seasons και το εστιατόριο Sera συμμετέχουν στους εορτασμούς για την Παγκόσμια Εβδομάδα Ιταλικής Κουζίνας, η οποία διοργανώνεται για 8η συνεχόμενη χρονιά σε όλο τον κόσμο.

Από τις 14 έως τις 18 Νοεμβρίου, ένα εξαίρετο μενού με την υπογραφή του πολυβραβευμένου σεφ Έκτορα Μποτρίνι, αναμένεται να ταξιδέψει τους επισκέπτες του Sera, σε μονοπάτια υψηλής γαστρονομίας, με γεύσεις και αρώματα από την Ιταλία.

 

Αυθεντικές ιταλικές συνταγές βασισμένες στην εποχικότητα, κορυφαίας ποιότητας αλλαντικά και antipasti, φρέσκα ζυμαρικά φτιαγμένα στην κουζίνα του εστιατορίου και εκλεκτά κρεατικά ψημένα αριστοτεχνικά σε φούρνο Josper, αποτελούν μόνο μερικά από τα εμπνευσμένα πιάτα του Sera.

 

Ο βραβευμένος με αστέρι Michellen Έκτορας Μποτρίνι, θα βρίσκεται στο Sera, από τις 16 μέχρι τις 18 Νοεμβρίου, μετουσιώνοντας σε πράξη το θέμα των φετινών εορτασμών «Δείπνο με Ιταλική κουζίνα: γεύση και ευεξία».

 

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Ιταλικής Κουζίνας αποτελεί πρωτοβουλία της Ιταλικής Κυβέρνησης, με στόχο την προβολή των εξαιρετικής ποιότητας Ιταλικού κρασιού και φαγητού στο εξωτερικό, μέσω εκατοντάδων εκδηλώσεων, με τον τίτλο “The Extraordinary Italian Taste”.


Πληροφορίες και Κρατήσεις: Four Seasons Hotel | Sera by Ettore Botrini | 25858000 | @sera_limassol