ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 1: Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΕΙ

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 1

Συγκίνηση προκάλεσε η καμπάνια ενημερώσης και ευαισθητοποίησης από το νεοσύστατο σωματείο Beyond Diabetes Type 1 Cyprus, που αναμφισβήτητα προωθεί μια νέα προσέγγιση στο θέμα του Διαβήτη Τύπου 1 με επίκεντρο τα παιδιά, χωρίς ταμπού, με θετικότητα στην κλειστή κοινωνία της Κύπρου!

Μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης (facebook, Instagram) οι μικροί μας φίλοι πέρασαν την θετικότητα και τη δύναμη ψυχής που τους περιτρυγυρίζει.

#LiveBeyond το Διαβήτη και τα όνειρα, τα παιχνίδα, τα χαμόγελα συνεχίζουν, ενώ περήφανα μοιράζονται μαζί μας την τεχνολογία που προμηθεύονται απο το εξωτερικό!

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Διαβήτης είναι μια αόρατη πάθηση, τα παιδιά δεν υστερούν σε τίποτα και με κάθε ανάρτηση μαθαίνουμε όλοι κάτι καινούργιο που δεν γνωρίζουμε, αλλά πλέον η ανάγκη για ενημέρωση και αποδοχή της διαφορετικότητας, ειδικά στον σχολικό περίγυρο είναι απαραίτητη.

Την επόμενη φορά μην ρωτήσεις τι είναι το άσπρο αυτοκόλητο. Τώρα ξέρεις! Είναι αισθητήρας γλυκόζης. Επίσης μην παραξενευτείς αν δείς το πενάκι που χορηγά την ινσουλίνη υποδόρια τους δέρματος. Τώρα ξέρεις!

Μπορείτε να ανατρέξετε στην επίσημη σελιδα του σωματείου στο Facebook και Instagram για να διαβάσετε τις αληθινές ιστορίες.