ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ; ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΟΒΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΤΙΤΟΣ ΛΟΥΒΑΡΙΔΗΣ;

Εάν ψάχνεις ένα ξεχωριστό ζευγάρι γόβες για τη μέρα του γάμου σου, τότε ο σχεδιαστής Τίτος Λουβαρίδης, είναι ο άνθρωπος σου!

Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα των Lydias Shoes στο facebook

Οι πιο όμορφες στιγμές όταν βρεθείς με επαγγελματίες οι οποίοι θα αναλάβουν τα πάντα για αυτήν την τόσο ξεχωριστή μέρα της ζωής σου.

Οι γόβες έχουν σημαντικό ρόλο τη μέρα του γάμου σου αφού πρέπει να ταιριάζουν με το νυφικό, να είναι στο σωστό ύψος και βεβαίως να τις αισθάνεσαι να αγκαλιάζουν το πόδι, να είναι άνετες και να μην σε πιέζουν ή να σε κουράζουν γιατί αλλιώς πώς θα απολαύσεις την τόσο σημαντική για σένα μέρα!

Όπως ξέρεις, οι γόβες που επιλέγεις θα κερδίσουν τα βλέμματα τονίζοντας ακόμη περισσότερο το όμορφο νυφικό σου! Σε αυτές θα γράψουν οι φίλες τα ονόματα τους, με αυτές θα χορέψετε τον πρώτο, επίσημο χωρό με τον αγαπημένο σου ως παντρεμένοι και με τις ίδιες υπέροχες γόβες θα κάνεις το μεγάλο βήμα για την καινούρια σου ζωή, το νέο σου ξεκίνημα. 

Ο Κύπριος shoe designer Τίτος Λουβαρίδης από τα Lydias Shoes, σχεδιάζει για την κάθε γυναίκα ξεχωριστά τις πιο εντυπωσιακές, παραμυθένιες γόβες για το γάμο της. Με στρας ή χωρίς, με λεπτομέρειες που θυμίζουν κόσμημα, εντυπωσιακές αλλά και άνετες, έχουν κερδίσει την κάθε εκλεκτική γυναίκα που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας.

Μιλώντας μαζί του θα καταλήξετε στο πιο εντυπωσιακό σχέδιο για το δικό σου νυφικό, ενώ θα τρελαθείς με τις προτάσεις που θα δεις στο κατάστημα τους. Επικοινώνησε σήμερα μαζί τους στο 25372898