ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα που θα δεις ποτέ στη ζωή σου, σε μια ήσυχη παραλία την οποία θα… ερωτευτείς με την πρώτη ματιά.

Ο έρωτας σε όλο του το μεγαλείο σε αυτή την υπέροχη παραλία που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους που αχόρταγα κολυμπούν στα νερά της και θαυμάζουν το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα που θα δεις στη ζωή σου.

Οι ομορφιές του νησιού μας είναι τόσες πολλές και κάθε τι που βλέπουμε μας εντυπωσιάζει. Αρκεί να υπάρχει διάθεση για εξορμήσεις που θα γεμίσουν τα μάτια και το μέσα μας με πανέμορφες, φυσικές εικόνες.

Στο χωριό Πύργος Τυλληρίας, ακριβώς κάτω από το ανακαινισμένο ξενοδοχείο E.J Pyrgos Bay Hotel, σε περιμένει μια υπέροχη έκπληξη.

Η παραλία, είναι γνωστή ως Ω, αφού εάν την κοιτάξεις, σου φέρνει στο μυαλό το γράμμα Ωμέγα. Ανάλογα όμως από που θα την δεις, θα χαμογελάσεις, γιατί θα σου φανεί ότι δημιουργεί σχήμα καρδιάς!

Το μόνο σίγουρο είναι βέβαια πως ακριβώς μπροστά σου θα δεις ένα από τα πιο αξεπέραστα ηλιοβασιλέματα με τα εξαιρετικά φυσικά χρώματα πριν… βουτήξει ο ήλιος στα υπέροχα νερά.

Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα και σας προτείνουμε να οργανώσετε εξόρμηση το συντομότερο