ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΔΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Μόνος σου μπορείς να φτάσεις σίγουρα πολύ ψηλά, με έναν σύμμαχο όμως γίνεται πάντοτε το αδύνατο δυνατό με ακόμη μεγαλύτερους στόχους!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε πετυχημένα επαγγελματικά δίδυμα που είχαν το ταλέντο, το πάθος αλλά και το δυναμισμό να ξεχωρίσουν και να τα καταφέρουν στον τομέα τους.

 

Αξίζουν την προσοχή μας αφού κάνουν τον κόσμο μας πολύ καλύτερο!

ΓΙΩΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ – ΕΛΕΝΑ ΓΙΑΓΚΟΥ

Οι δύο φίλες, πέραν από τα άλλα κοινά τους, τις ενώνει και το πάθος τους για τη δημιουργία. Έτσι η ιδέα να φτιάξουν το δικό τους brand με χειροποίητα κοσμήματα από ημιπολύτιμους λίθους, ήταν μονόδρομος και το όνειρο έγινε πραγματικότητα με πολλές από τις προτάσεις τους να τις θαυμάζεις στις γυναίκες που συναντάς. Περισσότερα μπορείς να δεις και στο website και online shop τους Craftic-o.com

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΣΣΙΩΤΗΣ – ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο κάθε ένας στο δικό του τομέα, βρήκαν τη χρυσή τομή για να κάνουν την κάθε γυναίκα που αφήνεται στα έμπειρα χέρια τους ακόμη πιο όμορφη. Ο hair stylist Παναγιώτης Ασσιώτης και ο make up artist Βαλεντίνο Νικολάου είναι από τα πλέον πολυσυζητημένα ονόματα στον τομέα της ομορφιάς και κάθε project που αναλαμβάνουν ολοκληρώνεται πάντα με τεράστια επιτυχία και θαυμασμό.

ΤΙΤΟΣ ΛΟΥΒΑΡΙΔΗΣ –ΛΥΔΙΑ ΛΟΥΒΑΡΙΔΟΥ

Το χάρισμα και το ταλέντο μεταδίδεται από γενιά σε γενιά. Η Λυδία και Τίτος Λουβαρίδη είναι το πετυχημένο δίδυμο που δημιουργεί και σχεδιάζει τα custom made παπούτσια που φορούν τόσο οι λατρεμένες νύφες αλλά και οι γυναίκες και άντρες που ξέρουν και επιδιώκουν πάντοτε να ξεχωρίζουν με το ντύσιμο τους. Προτάσεις ποιοτικές, απαραίτητες και πάντα ξεχωριστές για μοναδικές εμφανίσεις.

Θα τους βρείτε στην περιοχή του Κάστρου στη Λεμεσό, δίπλα από το Θέατρο Ένα.

 

ΜΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΑ – ΚΟΥΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑ

Τι να πει κανείς για αυτά τα υπέροχα, ταλαντούχα κορίτσια! Η δημιουργία είναι στο αίμα τους γι αυτό και ο αδερφικός δεσμός έγινε ακόμη πιο δυνατός με τη δημιουργία του brand Victory of Angels