ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ BIOFITNESS CLUB ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!

Πιθανόν να είσαι λάτρης της γυμναστικής και αρκετά τυπική στα ραντεβού σου με το γυμναστήριο.

Ίσως όμως, να ανήκεις στην κατηγορία γυναικών που το σκέφονται, το ξανα σκέφτονται και όταν τελικά πάρουν την απόφαση να εντάξουν στη ζωή τους την άσκηση, ψάχνουν χίλιες αφορμές για να ξεκινήσουν επιτέλους πέραν από τη τυπική εγγραφή τους στο γυμναστήριο. Εγώ πιθανόν να είμαι μια κατηγορία από μόνη μου, αφού καταρχήν δεν θέλω να με πιέζουν, θέλω ασκήσεις που να αισθάνομαι ότι ταιριάζουν στο σώμα μου και βεβαίως, θέλω χρόνο για να είμαι τυπική. Κι όλα αυτά, είναι βεβαίως μια απόφαση δρόμος την οποία θα πάρεις αμέσως μόλις μιλήσεις με τον γυμναστή Μάριο Στρούθο. Νεαρός, με αρκετές γνώσεις και όρεξη για τη δουλειά του την οποία μεταδίδει και σε όλους όσοι τον εμπιστεύονται για το σώμα τους θα σου αλλάξει εντελώς τη διάθεση και θα θες να αρχίσεις το συντομότερο γυμναστική.

 

Λίγο πριν το καλοκαίρι, έχεις κι άλλες πολλές αφορμές να εντάξεις στη ζωή σου την άσκηση. Καταρχήν, για το σημαντικό θέμα της υγείας, της αντοχής και κατά δεύτερο ότι είναι ένας στόχος που στο τέλος της μέρας θα σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά και περήφανη με την απόφαση σου.  Το Biofitness Club είναι ευρύχωρο γυμναστήριο, άνετο και παρέχει τα πάντα που αφορούν την άσκηση αρχίζοντας από μηχανήματα, TRX και άλλα. Διαθέτει ξεχωριστούς χώρους για τα private μαθήματα όμως αξίζει με χίλια να ενημερωθείς για τα γκρουπ αφού προσφέρουν πάρα πολλά για να είναι η γυμναστική και πιο διασκεδαστική. Γίνονται όλοι μια παρέα και αρχίζουν οι ασκήσεις σε ένα κλίμα αρκετά ευχάριστο. Ακόμη καλύτερο είναι το γεγονός ότι μπορείς να πας με την παρέα ή με την οικογένεια σου. Όπως ακριβώς έκανα κι εγώ αφού τώρα που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου, μπορώ πλέον να απολαμβάνω κοινά ενδιαφέροντα μαζί τους δίνοντας τους κίνητρα να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι, να αγαπούν τον εαυτό τους, να ασχολούνται με διάφορα χόμπι και βεβαίως να μην είναι συνέχεια κολλημένα στην οθόνη του κινητού!

 

Στο συστήνω ανεπιφύλακτα εάν είσαι προς Λεμεσό μεριές να αρχίσεις το συντομότερο γυμναστική, να αγαπάς το σώμα σου και βεβαίως να προσπαθείς χωρίς άγχος για τα καλύτερα που σου αξίζουν να ζεις και να απολαμβάνεις κάθε μέρα! Για περισσότερες πληροφορίες με το Biofitness Club επικοινώνησε στο 25 101757