ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Οι μεγάλες τους αγκαλιές, τα γέλια, τα πειράγματα, οι ευχές, οι συμβουλές, το μαειρκό τους και τα υπέροχα γλυκά, πίττες και πουρέκκια που φτιάχνουν στο τραπέζι της κουζίνας τους με τόση αγάπη. 

Εάν έχεις ακόμη τη γιαγιά και τον παππού στη ζωή σου, ή εαν τα παιδιά σου χαίρονται τις δικές τους γιαγιάδες και παππούδες, γνωρίζεις πόσο μεγάλη ευλογία είναι. Δεν χρειάζονται γιορτές για να τους απολαύσεις, αρκούν οι καθημερινές, αρκούν οι Κυριακές στα χωριά με τα γέλια, τις αγκαλιές, την απέραντη αγάπη τους και τις γεύσεις που ετοιμάζουν και μας συνοδεύουν για πάντα! Οι στιγμές που βιώνει ένας άνθρωπος μόνο με τη γιαγιά με τις τόσες εμπειρίες και μαθήματα που θα τον διδάξει… Αρχίζοντας από το μεγαλείο της αγάπης και την σημαντικότητα των απλών, καθημερινών στιγμών. 

 

Αυτό το διάστημα, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε περιορισμένοι στο σπίτι για να τους προστατέψουμε. Γιατί αυτοί βεβαίως, θα έκαναν τα πάντα με τη σειρά τους για εμάς και τα παιδιά μας. Μπορεί τις βδομάδες που διανύουμε να τους λείπει αφόρητα η παρουσία των παιδιών και των εγγονιών τους, όμως ακούγοντας συνέχεια τις ειδήσεις και τις εξελίξεις, ξέρουν πώς αυτό είναι το καλύτερο για όλους. Και έτσι, κάνουν υπομονή και επικοινωνούν με τα παιδιά τους μέσω τηλεφώνου….

 

Τι  σας λείπει περισσότερο από τις στιγμές μαζί τους;