ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΓΙΑ BOTOX

Είναι γεγονός ότι όλο και περισσότερες γυναίκες φροντίζουν την εμφάνιση τους παίρνοντας συχνά και τα απαραίτητα μέτρα για να καθυστερήσουν τις ρυτίδες.

Αυτό δεν είναι καθόλου κακό εάν σκεφτείς το πόσο έχει προχωρήσει η ιατρική και ιδιαίτερα η πλαστική χειρουργική. Το θέμα είναι πως αρκετές γυναίκες κάνουν το λάθος να εμπιστευτούν τους λάθος ανθρώπους πληρώνοντας το αποτέλεσμα πολύ ακριβά με τα παραμορφωμένα αποτελέσματα.

 

Σε πρόσφατη ανάρτηση του στα κοινωνικά μέσα διχτύωσης ο πετυχημένος και εξαιρετικός πλαστικός χειρουργός Βασίλειος Α Πάγκαλος έγραψε:

 

Πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουν οι ασθενεις οτι τίτλοι όπως «ειδικός αισθητικής ιατρικής» ή «ειδικός αισθητικής χειρουργικής» ειναι παραπλανητικοί!

Οι ιατρικές ειδικότητες ειναι συγκεκριμένες και έχουν ειδικό αντικείμενο.

Όπως όταν πονάει το στομάχι μας δεν θα πάμε σε ορθοπεδικό, έτσι και όταν θελουμε να κάνουμε Botox θα πρέπει να πάμε στις αντίστοιχες ειδικότητες, κοινή λογική!

Ο Βασιλείος Πάγκαλος βρίσκεται αρκετά συχνά στο νησί μας στην IBeauty Clinic στη Λεμεσό παρέχοντας τις ιατρικές του γνώσεις σε αρκετές γυναίκες που τον εμπιστεύονται για τα άριστα αποτελέσματα.