ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ; ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ

Κάπως έτσι, αρχίζουν οι μεγαλύτερες και πιο όμορφες, αληθινές ιστορίες αγάπης!

Ένας μεγάλος έρωτας που δεν τελειώνει ποτέ! Μια ανιδιοτελής αγάπη η οποία μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο.

Έχεις ποτέ ζήσει την αγνή αγάπη που μπορεί να σου προσφέρει μόνο ένας σκύλος;

Στην τόσο έντονη και απαιτητική καθημερινότητα μας, έχεις έναν αληθινό φίλο που δεν θα σε προδώσει ποτέ, δεν θα σε αφήσει να αισθανθείς ποτέ μόνος/μόνη, θα είσαι η μοναδική του έγνοια, θα σε αγαπά όσο κανείς άλλος στον κόσμο. Θα αλλάξει όλη τη ζωή σου προς το καλύτερο, γιατί ενώ νομίζεις πως το έχεις διαλέξει, σε έχει ξεχωρίσει πρώτα αυτό. Και θεωρεί αποστολή του να σε προστατεύει πάντα, να σε φυλάει, να σε κάνει να γελάς όταν αισθάνεσαι πως  ο κόσμος γύρω σου γκρεμίζεται.

Ένας σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος για τον άνθρωπο. Μαζί θα ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές. Θα τον παρατηρείς καθημερινά πόσο ανυπόμονα σε περιμένει να επιστρέψεις στο σπίτι. Θα αρχίζει να σου δίνει χωρίς σκέψη την αγάπη του, θα στριφογυρίζει δίπλα σου,  θα σε κάνει θες δεν θες να χαμογελάσεις, όσο απελπιστικά δύσκολη ήταν η μέρα που πέρασες. Θα είναι η παντοτινή σου συντροφιά και θα φωλιάσει στην καρδιά σου όπως δεν κατάφερε κανείς άλλος.

 

Είναι τόσα πολλά αυτά που θα νιώσεις, που θα λυπάσαι όλους όσοι ζουν χωρίς ένα τετράποδο. Επέλεξε ένα αδέσποτο. Κάνε το δικό σου μεγάλο θαύμα. Έχει να σου δώσει πολλά περισσότερα από όσα εμείς οι άνθρωποι τους προσφέρουμε. Ζήσε το και δες το αποτέλεσμα. Πόσο αλλάζει όλη η ζωή μας με έναν σκύλο!