ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΓΑΠΙΕΤΑΙ ΣΤ΄ΑΛΗΘΕΙΑ

Ζούμε την εποχή του φαίνεσθαι. Που λίγα πράγματα κρατάμε για τον εαυτό μας, εύκολα όμως μοιραζόμαστε προσωπικές στιγμές όχι με τους γύρω μας αλλά με όσους μας ακολουθούν στα social media.

Η τελειότητα έχει γίνει εμμονή και οι αυθεντικές στιγμές χάνονται στο χρόνο που αφιερώνουμε για να μετρήσουμε τα likes, ποιοι μας είδαν και ποιοι έχουν ασχοληθεί με το post ή το story μας. Χάνουμε την ουσία και γεμίζουμε το μυαλό μας με ανούσιες έγνοιες που μας σπαταλούν πολύτιμη ενέργεια.

 

Γάμοι γκρεμίζονται και άνθρωποι ζουν παράλληλες ζωές γιατί πλέον τίποτα δεν τους γεμίζει. Ή γιατί πάντα κάτι τους λείπει και ψάχνουν τριγύρω για να καλύψουν τα κενά. Κι ενώ στις μέρες μας η επικοινωνία είναι πιο εύκολη από ποτέ, βλέπουμε να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

 

Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ εύκολα αν και περιπλοκα και ο έρωτας έχει πάρει διαφορετική μορφή.

Ζευγάρια «διαφημίζουν» τις σχέσεις τους με πλατιά χαμόγελα, ταξίδια και αγκαλιές. Μέχρι να πετύχει η φωτογραφία που θα προβάλλει στους τριγύρω την τέλεια ζωή τους… Ζηλεύεις που τους βλέπεις, θες κι εσύ; Τα πράγματα να ξέρεις συχνά δεν είναι όπως δείχνουν.

Ένα ερωτευμένο ζευγάρι έχει προτεραιότητα το εμείς. Να βρίσκεται παρών σε σημαντικές αλλά και ασήμαντες στιγμές. Να μαγειρεύει, να δουλεύει, να ανυπομονεί να χωθεί στην αγκαλιά του άλλου. Και κάποια στιγμή, μέσα στη μέρα του θα θυμηθεί να κοιτάξει και το κινητό του.

Δεν θα δείχνει πολλά πολλά από την προσωπική του ζωή γιατί συνήθως τους αρκεί να τα γνωρίζουν οι ίδιοι….

Δεν ψάχνουν επιβεβαίωση μέσα από τρίτους, τους αρκεί  να τους θαυμάζει ο άνθρωπος που έπελεξαν για σύντροφο τους. Γιατί το πιο σημαντικό είναι ότι με χίλια επενδύουν στον έρωτα τους κι όχι στο τι θα πει ο κόσμος όταν τους βλέπει.