ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Πέραν από 100,000 Κύπριοι αυτή τη στιγμή, βρίσκονται κλεισμένοι στο σπίτι είτε ως επαφές, είτε ως κρούσματα.

Ένας αριθμός που δεν μας αφήνει να εφησυχαστούμε αλλά ούτε και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας. Έχουν αλλάξει πολλά και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.

Τι μπορούμε να κάνουμε όμως για να βελτιώσουμε τη διάθεση μας, να γεμίζουμε το χρόνο μας στο σπίτι και να μην αφήνουμε οποιαδήποτε, αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις να μας επηρεάζουν και να μας ρίχνουν;

Εάν πέρασες καραντίνα, σίγουρα ξέρεις από πρώτο χέρι πως μπορεί να μην ήταν και το καλύτερο σου, όμως έχει μέγιστη σημασία ο τρόπος που το αντιμετωπίζεις. Όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση…!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Το σημαντικότερο από όλα, είναι να είμαστε καλά στην υγεία μας. Γι΄αυτό, εάν είσαι θετικό κρούσμα όμως νιώθεις καλά και δεν έχεις παρουσιάσει συμπτώματα, τότε αυτό, είναι το πρώτο θετικό.

ΒΑΛΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μπορεί τις πρώτες μέρες να αφεθείς και να τεμπελιάζεις και εάν αυτό είναι που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, τότε, πολύ καλά κάνεις. Βάλε όμως ένα πρόγραμμα για να κρατάς τον εαυτό σου απασχολημένο και σε εγρήγορση. Αρχικά, θα πρέπει βεβαίως να ενημερώσεις για τις στενές σου επαφές και όλα αυτά τα διαδικαστικά τα οποία χρειάζονται χρόνο.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ίσως να ήθελες να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι, να τακτοποιήσεις πράγματα, να κάνεις μια γενική καθαριότητα και μάλλον, αυτή είναι η ευκαιρία σου

ΔΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ

Cozy μέρες στο σπίτι και μπορείς να παρακολουθήσεις τις σειρές και ταινίες που ίσως έβαζες ξανά και ξανά σε αναβολή.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Εάν γενικότερα είσαι τύπος που αγαπάς τη γυμναστική, τότε, εάν δεν υπάρχει κάποιο σύμπτωμα, αξίζει να κατεβάσεις βίντεο που θα σε βοηθήσουν να κρατιέσαι σε φόρμα

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΟΜΠΙ

Ίσως να είσαι δημιουργικό άτομο. Ίσως πάντοτε να ήθελες να αρχίσεις ένα χόμπι το οποίο άφηνες πάντοτε για αργότερα. Μάλλον αυτή είναι τέλεια στιγμή, ιδιαίτερα εάν απαιτεί αυτό το χόμπι να έχεις χρόνο για τον εαυτό σου

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Περιποιήσου το σώμα και το πρόσωπο σου!

ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ

Είναι η εποχή που η επαφή, όταν το θέλουμε, είναι πιο εύκολη από ποτέ! Επικοινώνησε με τα αγαπημένα σου πρόσωπα με βιντεοκλήσεις και κράτησε την επαφή.

ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ

Μπορεί να ακούγεται κάπως… τρομακτικό το γεγονός ότι έχεις τόσο άπλετο χρόνο για τον εαυτό σου. Μα αλήθεια, πότε σου δόθηκε ξανά η ευκαιρία να είσαι εσύ και μόνο εσύ; Βάλε σε τάξη τις σκέψεις, τα θέλω, τους νέους στόχους που θες να πετύχεις με το που θα βγεις από την καραντίνα. Την ίδια στιγμή, θα δεις και αντιδράσεις από τους γύρω σου… Για το ποιους αξίζει να συνεχίσεις να κρατάς στη ζωή σου και ποιους όχι… Είναι όντως ιδανική η στιγμή για ξεκαθαρίσματα.