ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ

Όταν θες κάτι, όντως το σύμπαν συνωμοτεί, οφείλεις όμως κι εσύ από τη δική σου μεριά να το πιστέψεις, να το τρέξεις και να κάνεις τις σωστές κινήσεις για να το δεις να υλοποιείται ίσως και λίγο καλύτερο απ’ ότι αρχικά το είχες στο μυαλό σου.

Γράφει η Μαρίνα Αβραάμ

Φωτογραφίες: Βαρβάρα Πουρούτη

Μακιγιάζ: Κατερίνα Παυλίδου (La Calma Spa)

Φόρεμα: Βικτώρια Σάρρη

Γόβες: Τίτος Λουβαρίδης (Lydia’s Shoes)

Μην τα παρατάς και ποτέ, μην αμφιβάλλεις για τίποτα! Τα πάντα μπορούν να συμβούν φτάνει να το θέλουμε πραγματικά. Και ναι μεν μπορεί να είναι δύσκολο, ποτέ όμως δεν θα είναι ακατόρθωτο να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου.

Όποια κι αν είσαι, όπου κι αν βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή, να έχεις πάντα στο μυαλό σου πως τα πάντα μπορείς φτάνει να το θελήσεις! Όσους ρόλους κι αν έχεις στην καθημερινότητα σου που σε τιμούν όπως της μητέρας, της κόρης, της φίλης, της αδερφής, της συνεργάτιδας, της εργαζομένης, πάντα μπορείς να ασχοληθείς και με κάτι άλλο που σε γεμίζει, που σε ευχαριστεί και μπορεί να γίνει στο τέλος της μέρας και τρόπος ζωής. Όταν εσύ η ίδια αντιληφθείς τις δυνατότητες σου, τίποτα και κανείς δεν μπορει να σε σταματήσει από τα θέλω σου. Αυτό να το θυμάσαι πάντα…

Σε αυτή την πορεία θα βρεθούν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου που θα σε στηρίξουν και θα τους στηρίξεις, άτομα με τα οποία θα πετυχαίνετε από κοινού αρκετά και άλλα που ίσως να σε βλέπουν με το μισό τους, μα αλήθεια, πού χρόνος να ασχοληθείς με τέτοια… Να κρατάς πάντα μέσα σου, ότι μπορούν να σε κάνουν μόνο καλύτερη γιατί άνθρωπος που δεν βαδίζει το δρόμο σου, δεν ξέρει ποτέ τι έχεις περάσει.

Να παραμένεις πάντα συγκεντρωμένη στο στόχο σου και να μαθαίνεις τόσο από τα σωστά μα και από τα λάθη σου. Δεν χωράνε εγωισμοί σε αυτή την περίπτωση αφού στη διαδρομή που επέλεξες, έχεις να διδαχτείς πολλά.

Εάν εσύ που διαβάζεις τώρα το αυτό το κείμενο είσαι και μητέρα, να θυμάσαι πώς πάντα, υπάρχει τρόπος για να βρεις το δρόμο και να ακολουθήσεις τα πιο τρελά σου θέλω. Δεν χρειάζεται να επιλέξεις ανάμεσα στο να είσαι καλή μητέρα, σωστή εργαζομένη και ότι άλλο θες. Μπορείς να είσαι όλα τα πιο πάνω και ακόμη περισσότερα, φτάνει εσύ μέσα σου να είσαι καλά.

Γι αυτό να λες πάντα ευχαριστώ σε όσους είναι έμπρακτα δίπλα σου, να εκφράζεσαι σε όσους σου βγάζουν κάτι ευχάριστο, σε όσους σου λένε αλήθειες γιατί σε νοιάζονται πραγματικά και να δίνεις στους γύρω σου λίγη από τη δική σου τρέλα και μπόλικη αγάπη.

Αφοσιώσου σε όλα όσα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο και μάθαινε ασταμάτητα από τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Από μικρότερους αλλά και μεγαλύτερους τους οποίους πάντα οφείλεις να αντιμετωπίζεις με σεβασμό. Κι όταν δεις μια γυναίκα που την θαυμάζεις, πάντα να της το λες. Μπορούν να συμβούν θαύματα όταν ενώσετε δυνάμεις. 

Εάν είσαι σε μια δουλειά που δεν σε εκφράζει, τότε δημιούργησε ευκαιρίες στον εαυτό σου. Εάν είσαι κάπου που δεν σε αντιπροσωπεύει, να αρχίσεις να ψάχνεσαι για αυτά που πραγματικά σου αξίζουν. Πάντα υπάρχει κάτι για όλους μας, οφείλουμε μόνο και οι ίδιοι να κουνηθούμε από τη θέση μας.

Μπορείς να πετύχεις τα πάντα, αρκεί πρώτα εσύ να το αποφασίσεις και να το πιστέψεις. Να τολμάς να κλείνεις κύκλους και να περνάς στην επόμενη φάση της ζωής σου… Σε κάθε τομέα.