ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα σου, εκπέμπει σε όλο σου το είναι και παρασύρει όποιον σε συναντήσει.

Είσαι η ήρεμη δύναμη, η όμορφη πλευρά της ζωής, η ασφάλεια, η αισιοδοξία, η τόλμη και ο ρομαντισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Ένας άνθρωπος απόλυτα εξηγημένος με τον εαυτό του. Απρόβλεπτος, ανήσυχος και διαφορετικός μαζί. Είσαι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε αυτόν που θα σου επιτρέψει να είσαι απλώς ο εαυτός σου. Να σε δεχτεί όπως είσαι, να μην προσπαθήσει να αλλάξει το παραμικρό. Όχι, δεν θα του το επιτρέψεις κιόλας όμως θα αφήσεις τον άλλο να πειραματιστεί για να δεις μέχρι που μπορεί να φτάσει… Πόσο θα αντέξει…  

Και σαν περάσει από τις δοκιμασίες σου, δείχνεις κι άλλο την αυθεντική σου πλευρά, γίνεσαι το απόλυτο, το καλύτερο που μπορεί να συμβεί στον κάθε ένα.

Τα παιχνίδια του μυαλού είναι… παιχνιδάκι για σένα. Οι έξυπνες ατάκες, ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τη ζωή. Εάν υπάρχει timing, δεν έρχεσαι την κατάλληλη στιγμή, γιατί πολύ απλά και όμορφα κάνεις εσύ την κάθε στιγμή να δείχνει ιδανική.

Οι απόψεις σου για τη ζωή, την καθημερινότητα, τα απλά και τα ωραία που στο τέλος της μέρας είναι τα πολύτιμα που συντροφεύουν τον κάθε ένα είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που θαυμάζω στην προσωπικότητα σου.

Δεν μοιάζεις με κανένα άλλο, δεν θα μπορούσες άλλωστε.

Συζητάς, χαμογελάς, φλερτάρεις έξυπνα. Προκαλείς με τον τρόπο σου και αφήνεις τα πράγματα να εξελιχτούν. Δεν πιέζεις καταστάσεις, δεν προσπαθείς για κάτι περισσότερο από αυτό που μπορεί να αντέξει ο άλλος. Άλλωστε δεν θες κάτι μέτριο, δεν θες κάτι απλό, θες κάτι που να ιντριγκάρει τον εαυτό, να δίνει κι άλλο νόημα στην ήδη ενδιαφέρουσα ζωή σου. 

Όμως, το απέδειξες, αγαπάς με όλο σου το είναι. Ζεις με όλες τις αισθήσεις και δίνεις τα πάντα σε αυτόν που θα καταφέρει να σταθεί στο ίδιος ύψος μαζί σου.