ΣΕ ΚΕΡΝΑΩ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ-“ΚΟΛΑΣΗ”: ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ!

Άσε τους σιροπιαστούς παραδοσιακούς λουκουμάδες να κρατσανίζουν στο στόμα άλλων και αφέσου στην απόλαυση των θεϊκών εναλλακτικών και super εύγευστων λουκουμάδων που σου προτείνω!

 

Μία δαγκωματιά δεν αρκεί και δεν μπορείς να φανταστείς τι τρελό πάρτι θα κάνουν οι απίθανες γεύσεις μόλις αγγίξουν τον ουρανίσκο σου και λιώσουν κυριολεκτικά στο στόμα σου.

 

Μου άνοιξε η όρεξη μόνο και μόνο που τους έφερα στο μυαλό μου… Ξέχνα λοιπόν ό,τι ήξερες μέχρι τώρα και ενέδωσε στους λουκουμάδες του Limoncello Deli-Bar που σε κάνουν να μην θες να αφήσεις το πιρουνάκι από το χέρι σου. Εδώ που τα λέμε, τσιμπάς και ένα και δύο και δέκα με το χέρι σου και όσο για το μετά… ένα έχω να σου πω: “εκρήγνυται” μία σοκολατένια μαγεία στο στόμα σου! Δεν είναι ό,τι κι ό,τι, αλλά οι λουκουμάδες που σερβίρει αυτό το μαγαζί με έχουν κάνει να παραμιλώ και να τους ονειρεύομαι. Όσο για το περιτύλιγμά τους, ειλικρινά δεν μπορώ να το περιγράψω, διότι ήδη στάζουν τα σάλια μου…

 

 

Limoncello Deli-Bar: Διγενή Ακρίτα 27Α, Λευκωσία. Τηλ.: 70 009787

Δεν τελείωσα, έχω ακόμη μία εξαιρετική πρόταση που θα ενθουσιάσει εσένα και τα παιδιά σου! Έχεις ξαναφάει λουκουμάδες με γέμιση σοκολάτας/πραλίνας και λευκής σοκολάτας; Λυπάμαι που δεν έχω ένα δείγμα εδώ στο γραφείο να σου στείλω, αλλά σημείωσε τη διεύθυνση του Food Park City στη Λεωφόρο Τσερίου και μόλις δοκιμάσεις θα θες να έρθεις για να με φιλήσεις από τoν ενθουσιασμό σου (μαζί με 2 μερίδες λουκουμάδες). Τέτοια γεύση και μπουκιά που “κολάζει”, δεν έχεις φάει πουθενά αλλού!

 

Προχθές καταβρόχθισα μόνη μου μία μερίδα και παράγγειλα ακόμη μία, λέγοντας -δήθεν- ότι τα παιδιά θέλουν κι άλλους λουκουμάδες. Σε αυτό το σημείο έφτασα, να λέω ψέματα για να γευτώ ξανά και ξανά τους τέλειους λουκουμάδες του Food Park City!

 

Food Park City: Λεωφόρος Τσερίου 180, Λευκωσία. Τηλ.: 22 283320