ΣΤΕΦΑΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΤΙΣΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η Διαιτολόγος Διατροφολόγος Στέφανη Γρηγορίου, εκτός από σωστή επαγγελματίας, είναι και μια νέα γυναίκα με έντονη φιλανθρωπική δράση

Σε συνέντευξη της που παραχώρησε στο περιοδικό Dolce στο τεύχος Δεκεμβρίου, η Στέφανη μεταξύ άλλων μας μίλησε για τα νέα της πλάνα.

 

Για να περάσουμε και λίγο στα δικά σου, είσαι μια νέα γυναίκα γεμάτη ενέργεια, αγάπη για τη ζωή και έντονη φιλανθρωπική δράση για την οποία ταξιδεύεις συχνά και εκτός συνόρων.

Τα ταξίδια και η φιλανθρωπία είναι αρκετά σημαντικά για μένα και τα αγαπώ. Είναι κάτι που ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια και από τότε πάω ταξιδεύω κάθε χρόνο στην Αφρική. Το χρειάζομαι πλέον, το έχω ανάγκη και με ευχαριστεί πολύ. Πάω μια φορά το χρόνο, οργανώνω τα δικά μου projects. Συνήθως έχουν να κάνουν με εύρεση νερού σε κοινότητες που δεν έχουν την ευχέρεια να καταναλώνουν καθαρό νερό. Επίσης με ανακαίνιση ή χτίσιμο σχολείων. Επίσης, προσπαθώ με κάθε τρόπο να βοηθώ ανθρώπους που το χρειάζονται για να μπορέσουν να πάνε στο νοσοκομείο για τη νοσηλεία τους. Κάτι άλλο που δίνω έμφαση, είναι η διδασκαλία των παιδιών, τους μιλώ συχνά και για τη διατροφή τους, πώς να μπορούν να τρώνε σωστά. Θέλω να χτίσω ένα σχολείο τώρα, είναι το επόμενο μεγάλο μου project και στόχος. Χρειάζεται σίγουρα πολλά περισσότερα χρήματα και μόλις τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση με τον covid, θα το βάλω μπρος. 

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ