ΣΤΕΦΑΝΗ ΣΟΛΩΝΟΣ: Η ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΗ ΚΥΠΡΙΑ INFLUENCER ΜΙΛΑ ΣΤΟ DOLCE

Εντυπωσιάζει καθημερινά και οι followers της λατρεύουν να βλέπουν τα posts της. Παρόλα αυτά, όσοι την γνωρίζουν έχουν να λένε τα καλύτερα για την πάντα χαμογελαστή και τόσο δοτική Στέφανη Σόλωνος! 

Στέφανη πόσο άλλαξαν τη ζωή σου τα social media;

Δεν θεωρώ πως άλλαξε η ζωή μου. Απλά μου ανοίγονται κάποιες πόρτες πολύ πιο εύκολα από το να μην υπήρχαν τα social media θα έλεγα.

 

Σου αρέσει που εμπνέεις τόσες νέες κοπέλες;

Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα ειδικά όταν παίρνεις θετικά μηνύματα από κοπέλες που δεν γνωρίζεις προσωπικά γιατί νιώθεις ότι κάνεις κάτι σωστά. 

 

Τι μήνυμα θα ήθελες να μεταφέρεις στην κάθε νεαρή που σε ακολουθεί;

Eίναι σημαντικό να αγαπάμε τον εαυτό μας και σαν εικόνα αλλά και σαν εσωτερικό κόσμο. A grateful heart is a magnet for miracles.

 

Πόσο χρόνο αφιερώνεις καθημερινά στα μέσα κοινωνικής διχτύωσης;

Νομίζω η μόνη ώρα που δεν ασχολούμαι με τα social media είτε λόγω δουλειάς είτε λόγω updates, είναι αργά το βράδυ που θα βάλω την ταινία μου η την σειρά μου.

 

Σε έχουν φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση;

Ναι εννοείται. Νομίζω λίγο πολύ σε όλους έχει συμβεί και συμβαίνει.

 

Θέλω να μου μιλήσεις για την μπουτίκ σου. Πώς ξεκίνησε η ιδέα και πώς εξελίσσεται;

Λοιπόν έτσι περιληπτικά, εγώ έχω κόλλημα με τα γυαλιά. Και επειδή πάντα είχα μια αγάπη για την μόδα ποτέ δεν ήταν αρκετά τα γυαλιά που είχα. Και σκεφτόμουν ‘’τι ωραία με τα 200 ευρο που αγοράζω ένα fashionable γυαλί να αγόραζα τέσσερα ας πουμε.’’ Έτσι δειλά δειλά το έψαξα μαζί με τον Αντρέα και ξεκίνησε το ‘’SUNGLASS ADDICTION’’ το οποίο αγαπήθηκε αμέσως. Στην συνέχεια είχα μια πρόταση για συνεργασία για ρούχα και είπα y not! Σιγά σιγά εξελίχθηκε και εμφανίστηκε και το ‘’ΜΑTTINA E SERA’’. Πλέον είναι μία μπουτίκ με τα όλα της εφόσων πλέον φιλοξενεί και παγκοσμίου φήμης brands όπως είναι τα ‘’Just Cavalli’’ κοσμήματα. Προσπαθούμε και οι τιμές μας να είναι πολύ προσιτές έτσι κειμένονται από 20 ευρο μέχρι 300. Έχει πολύ δρόμο ακόμα για εξέλιξη αλλά δεν έχω κανένα παράπονο.

 

Ποια είναι τα ενδιαφέροντα σου;

Το σινεμά, η μαγειρική πού και πού και οι ευχάριστες εξορμήσεις με φίλους.

 

Μπορείς να φανταστείς μια μέρα τη ζωή σου χωρίς κινητό;

Μπορώ να την φανταστώ, αλλά δεν μου αρέσει αυτό που φαντάζομαι!!!

 

Μεγαλώνοντας, τι θα ήθελες να βελτιώσεις στο χαρακτήρα σου;

Θα ήθελα να γίνω πιο αποφασιστική σε κάποιους τομείς και να μην βάζω τόσα διλήμματα στον εαυτό μου καθημερινά.

 

Σε αγχώνουν καθόλου οι ρυτίδες;

Είμαι από τις γυναίκες που δυστυχώς ή ευτυχώς με αγχώνουν πάρα πολύ, ναι.

 

Που θα πας διακοπές το καλοκαίρι;

Φέτος αποφασίσαμε να πάμε με την κολλητή μου κάπου πιο ήσυχα που δεν έχει πάει καμία από τις δύο ξανά, αλλά ακούσαμε τα καλύτερα. Στις Σπέτσες.