ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΑΥΛΗ ΤΟΥ DIONYSUS MANSION

Αν είναι να βγεις μετά από καιρό με πολύ καλή παρέα, τότε αξίζει να εμπιστευτείς για το μεσημεριανό ή το δείπνο, το καλό κρασί και τον πολύτιμο χρόνο σου, την παραμυθένια αυλή του Dionysus Mansion.

Όλα στο χώρο αυτό δείχνουν να φτιάχτηκαν με ιδιαίτερη έμφαση στο συνδυασμό που προδίδει πολυτέλεια μα και απλότητα μαζί. Τα πάντα, ειδικά σε αυτή την αυλή, δείχνουν να επιμελήθηκαν και να δημιουργήθηκαν με απόλυτη αγάπη. Για αυτό και ο χρόνος θα περάσει χωρίς καν να το αντιληφθείς!

Ιδιοκτήτες και προσωπικό σε υποδέχονται με ένα τεράστιο χαμόγελο, αποδεικνύοντας σου πως βρίσκονται εκεί για να περάσεις εσύ καλά. Με χιούμορ, καλή διαθέση και απόλυτο σεβασμό στον πελάτη, βρίσκονται ανά πάσα στιγμή δίπλα σου για να σε εξυπηρετήσουν. Το πλούσιο μενού τους με τις πινελιές του σεφ, ο εξαιρετικός κατάλογος με τα κρασιά και τα cocktails, η μουσική καθώς και ο φωτισμός, όλα συνθέτουν το υπέροχο σκηνικό στο οποίο θα χαλαρώσεις και θα τρελάνεις συνάμα όλες τις αισθήσεις σου.

Ένας ιδιαίτερα ξεχωριστός χώρος για τις καλοκαιρινές σου εξόδους για φαγητό, το Dionysus είναι απόλυτα, το talk of the town, στην κοσμοπολίτικη και πολυσυζητημένη πλέον Λεμεσό.

Διεύθυνση: Οδός 16ης Ιουνίου  5

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 222210