ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 80 000 ΑΝΡΘΩΠΟΥΣ

Ο αριθμός αυτός μπορεί και να σε κάνει να εκπλαγείς όταν δεις την αλήθεια. 80000 άνθρωποι θα περάσουν από τη ζωή σου! 

Μόνο όταν κάποιος στο πει, διαπιστώνεις την πραγματικότητα. Στη ζωή μας, όλοι μας, θα γνωρίσουμε περίπου 80,000 ανθρώπους. Κάποιοι απλά θα περάσουν, κάποιους δεν θα τους θυμάσαι καν, κάποιοι θα μας συγκινήσουν, κάποιοι πιο ξεχωριστοί μένουν στη μνήμη μας για πάντα μα βεβαίως και στη ζωή μας. Ο χρόνος πάντοτε αποδεικνύει ποιοι ήρθαν για να υπάρξουν φίλοι, γνωστοί, συνοδοιπόροι, περαστικοί. 

 

Ο αριθμός είναι μεγάλος, εάν αναλογιστείς ότι συχνά, μπορεί να πέφτεις στην παγίδα και να ασχολείσαι μοναχά με κάποιους συγκεκριμένους που ίσως, ήρθαν για να φύγουν. Ο κάθε άνθρωπος έχει κάτι να προσφέρει, απλά ορισμένοι ίσως να μην μας ταιριάζουν όσο θα θέλαμε ή σε κάποιους, τη δεδομένη στιγμή να μην τους δώσαμε την κατάλληλη προσοχή.

Και μέσα σε ένα μεγάλο κόσμο, δεν είναι υπέροχο που μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε τόσο διαφορετικές προσωπικότητες; Να πάρουμε και να δώσουμε αγάπη, στιγμές, αναμνήσεις, μαθήματα, παθήματα! Κι ο κάθε ένας, στο πέρασμα της ζωής του να γνωρίζει τις δικές του 80,000 ανθρώπινες υπάρξεις που θα τον στιγματίσουν, χαράζοντας μια άλλη πορεία.  Εσύ επιλέγεις ποιοι είναι οι πιο σημαντικοί για σένα, μέσα βεβαίως από τις εμπειρίες σου.

 

Όμως, την επόμενη φορά που θα αισθανθείς μοναξιά, προσπάθησε να κάνεις μια απλή αναδρομή σε όλα τα πρόσωπα με τα οποία αντάλλαξες μια κουβέντα… Τελικά, κανείς, δεν υπήρξε μόνος… Είναι θέμα επιλογής ποιους διαλέγεις να έχουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό το ταξίδι ζωής!