ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ Η AMMOS BOUTIQUE

Ενώ απόλαμβάνεις τον καφέ, το φρέσκο χυμό, το φαγητό ή το παγωτό σου, καθώς κάνεις βόλτες παρατηρώντας τους ανθρώπους αλλά και κάθε όμορφη εικόνα που ξεδιπλώνεται μπροστά σου, κάνεις στάση στον υπέροχο shopping προορισμό Ammos Boutique στην παλιά πόλη που εντυπωσιάζει Κύπριους αλλά και ξένους που επισκέπτονται το νησί μας. 

Στολίδι στην παλιά πόλη ο αγαπημένος προορισμός των γυναικών που ψάχνουν κάτι άνετο, εντυπωσιακό, διαφορετικό τόσο για τη μέρα όσο και για τις βραδινές εξόδους. Η Ammos Boutique φιλοξενεί προτάσεις από αγαπημένα ελληνικά brands τα οποία για Κύπρο βρίσκεις αποκλειστικά στο χώρο της, καθώς και υπέροχες προτάσεις από Ιταλία!

 

Συχνά, ανανεώνει με νέες collections τις συλλογές που φιλοξενεί, δίνοντας στην κάθε γυναίκα περισσότερα κι από αυτά που ζητά! Με αφορμή και τη νέα σεζόν, η Ammos Boutique έχει γεμίσει με ρούχα, γόβες, μοναδικές τσάντες, φουλάρια και αξεσουάρ για ένα ολοκληρωμένο, πετυχημένο look!

 

Πέρασε τη βόλτα σου, απόλαυσε τον καφέ σου και βεβαίως ανανέωσε το στυλ σου με τις ολοκαίνουριες συλλογές που φημίζονται για το πόσο μοναδικά αποθεώνουν το γυναικείο σώμα καθώς και για την άριστη ποιότητα τους!

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 25363516