ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΡΗ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ: Η HAIR STYLIST ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ

Η Άντρη Τηλεμάχου επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ ενημερώνοντας μας για τα πάντα που αφορούν τα μαλλιά μας αυτό το καλοκαίρι, τα οικογενειακά πακέτα και τις τέλειες προσφορές για ζευγάρια που ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας!

Το IL VENTO HAIR STUDIO είναι για όλη την οικογένεια και η Άντρη Τηλεμάχου βάλθηκε να μας τρελάνει ευχάριστα με τον όμορφο χώρο τους και όλα όσα προσφέρουν για τέλεια και λαμπερά μαλλιά!

 

Συνέντευξη στη Μαρίνα Αβραάμ

Φωτογραφίες: Γιώργος Ερέσσιος

Μακιγιάζ: Θέτις Κνέκνα

Μαλλιά: Μαρίνος Χαραλάμπους (Il Vento Hair Studio)

Η Άντρη Τηλεμάχου φορά προτάσεις από AMMOS BOUTIQUE, DOLCE ONLINE SHOP ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΑ ΑΠΟ DIANA ULANOVA

Ευχαριστίες στο Q Garden για την ευγενική φιλοξενία

il vento interview new2

Νέα σεζόν, καινούριες τάσεις. Τι φέρνει το Καλοκαίρι 2017 για τα μαλλιά μας;

Αυτό το καλοκαίρι έχουμε αέρα από 70’s και 80’s! Θα δούμε πολύ τα ανάλαφρα, κυματιστά μαλλιά, επίσης τα τραβηγμένα χαμηλά μαλλιά στο πλάι με μια πιο απλή γραμμή. Θα υιοθετήσουμε τις βαθιές χωρίστρες στο πλάι ή τη μέση κι επίσης θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τις πλεξουδες, τους χαμηλούς κότσους και βεβαίως ponytails!

 

Τι θα πρότεινες να προσέξουν οι κοπέλες στη φροντίδα των μαλλιών τους τώρα που ο ήλιος είναι και πιο καυτός;

Περισσότερο από κάθε άλλη εποχή είναι το καλοκαίρι που χρειάζεται περισσότερη φροντίδα το μαλλί μας. Επίσης, να μην ξεχνάμε ποτέ στην τσάντα παραλίας να έχουμε ένα σετ αντηλιακών μαλλιών.

il vento interview new3

Ποια είναι τα συχνότερα λάθη που γίνονται και καταστρέφουν τα μαλλιά μας τους καλοκαιρινούς μήνες;

Το καλοκαίρι πάντοτε είναι όλα πιο ανέμελα και εμείς πιο χαλαροί. Καλό είναι να φροντίζουμε να έχουμε ραντεβού στο κομμωτήριο μας για μια θεραπεία. Επίσης, όσον αφορά το θέμα της υγρασίας που το αντιμετωπίζουμε τόσο έντονα στην Κύπρο, το πρόβλημα λύθηκε με την φυτική κερατίνη που δίνει θεαματικά αποτελέσματα!

 

Πρόσφατα ταξίδεψες και στην Αθήνα όπου παρακολούθησες ένα σεμινάριο. Ποια είναι τα νέα που αφορούν τις γυναίκες;

Ήταν ένα εποικοδομητικό σεμινάριο από το οποίο κυριολεκτικά εντυπωσιάστηκε με την ιταλική ομάδα που μας παρουσιάσε προχωρημένα κοντά κουρέματα, καρέ, μοναδικά αναμειγμένα κόκκινα-χάλκινα. Επίσης, αυτό που είδαμε είναι η σκούρα ρίζα με αποτέλεσμα τα μαλλιά να δείχνουν πιο φυσικά.

il vento interview new4

Φέτος θα δούμε ακόμη πιο πολύ το mermaid hair look;

Πρόκειται για ένα extreme look και συγχαίρω τις κοπέλες που το τολμούν και το στηρίζουν μάλιστα τόσο τέλεια. Για εμένα είναι μεγάλη πρόκληση να το δουλεύω και σε κάθε περίπτωση εντυπωσιάζομαι με το αποτέλεσμα!

 

Ποια αξεσουάρ δίνουν έξτρα στυλ στα μαλλιά;

Διανύουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου όπου το χρώμα δίνει έξτρα στυλ ακόμη και στα μαλλιά μας! Προτείνω να ποντάρουμε οι γυναίκες στα λουλούδια στα μαλλιά αλλά και τις κορδέλες που αμέσως δίνουν άλλο στυλ!

il vento interview newwww

Όσον αφορά τους γάμους και τις νυφούλες, πότε πρέπει να κλείσουν το ραντεβού τους στο Il Vento;

Οι αγαπημένες μας στιγμές. Προτείνουμε πάντοτε στις νυφούλες να κλείνουν όσο πιο σύντομα γίνεται το ραντεβού τους για να έχουν το χρόνο να μιλήσουμε, να δημιουργήσουμε και να αποφασίσουν με την ηρεμία τους σε ποιο χτένισμα και στυλ θα καταλήξουν.

 

Στο Il Vento hair studio υπάρχουν δύο ανεξάρτητοι πολυτελέστατοι χώροι. Ένας αποκλειστικά για τις γυναίκες κι ένας για τους άντρες;

Αυτό είναι το κομμάτι που λατρεύουν οι πελάτες μας. Ο χώρος μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για να είναι σε ξεχωριστό, αποκλειστικό δικό τους χώρο οι άντρες και σε άλλο χώρο περιποίησης οι γυναίκες. Είναι ιδανικό για ζευγάρια και οικογένειες αφού απολαμβάνουν τις θεραπείες μας και είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν όλοι μαζί χωρίς καθυστέρηση.

il vento interview new5

Άρα πρόκειται για μία τέλεια επιλογή για τα ζευγάρια που ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας αφού δεν θα δουν ο ένας τον άλλο ενώ θα μπορούν και οι δυο να απολαύσουν άψογη περιποίηση;

Ακριβώς αυτό θέλαμε και το έχουμε πετύχει. Η νυφούλα θα έρθει στο χώρο μας και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να την δει ο γαμπρός. Θα βρίσκονται δίπλα δίπλα και δεν θα ξέρουν τι συμβαίνει και πώς εξελίσσονται τα πράγματα! Η ανυπομονησία και η περιέργεια θα μεγαλώνει απολαμβάνοντας το ποτό τους μέχρι τη στιγμή που θα ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας.

il vento interview new6

Στο χώρο σας προσφέρετε πάρα πολλά. Μίλησε μου για τις θεραπείες μαλλιών που έχετε στο Il Vento.

Οι θεραπείες είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία στο Il Vento hair studio. Ενημερωνόμαστε πάντοτε για ότι νέο κυκλοφορεί στην αγορά για να δίνουμε τα καλύτερα στους πελάτες μας. Τόσο το αντρικό όσο και το γυναικείο κοινό. Στόχος μας όλοι να φεύγουν απόλυτα ικανοποιημένοι με όμορφα και υγιή μαλλιά. Για τους άντρες παρέχουμε θεραπείες που αφορούν γένια και πρόσωπο, ενυδάτωση και άλλα πολλά. Για τις γυναίκες θεραπείες για πάντα λαμπερά και όμορφα μαλλιά.

 

Για να κλείσετε το ραντεβού σας στο IL VENTO HAIR STUDIO:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 25731700, 99447456

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Βασιλέως Γεωργίου Β, 9Α στη Λεμεσό