ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΡΥΒΕ 60000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, βρίσκεται μια ιδιαίτερα πρωτοφανής υπόθεση με συνταξιούχο να κατηγορεί την κόρη του ότι του έκλεψε 60,000 ευρώ τα οποία ο ίδιος έκρυβε σε….κατσαρόλα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πολίτης”, ο συνταξιούχος έκρυβε στην κατσαρόλα κάτω από το κρεββάτι του, 60,000 ευρώ τα οποία μετέφερε μαζί του όποτε έφευγε από το σπίτι για να νιώθει σίγουρος πως είναι ασφαλή.

Ωστόσο, ο ηλικιωμένος στις 26 Οκτωβρίου, ενώ βρισκόταν στην οικία του πήγε κάτω από το κρεβάτι του, για να πάρει τα χρήματα και διαπίστωσε ότι αυτά εξαφανίστηκαν.

 

Ο συνταξιούχος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία ενώ ισχυρίστηκε πως την κλοπή την έκανε η 49χρονη κόρη του αφού στην οικία δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης.

 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στις Αρχές, υποψιαζόταν την 49χρονη γιατί την προηγούμενη μέρα είχε μεταβεί στην οικία του παραπονούμενου, για να μεταφέρει τη μητέρα της στο νοσοκομείο.

 

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο συνταξιούχος είχε υποψιαστεί στο παρελθόν, όπως ανέφερε στις Αρχές, ότι η κόρη του έκλεβε χρυσαφικά από τη μητέρα της και όταν την ρώτησαν εάν έκανε κάτι τέτοιο, η 49χρονη απάντησε «τι θα τα κάνετε εσείς»;

 

Πέντε μήνες αργότερα, η 49χρονη συνελήφθη από την Αστυνομία, αφού εντοπίστηκε γενετικό υλικό της στην κατσαρόλα, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι δεν έκλεψε τα χρήματα, αλλά ότι ο πατέρας της πάσχει από άνοια. 

 

Πηγή: philenews