«ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ» ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ «ΚΑΡΜΑ» ΤΟΥ ALPHA ΚΥΠΡΟΥ

Μια δυνατή «γροθιά» στο στομάχι φέρνει το φρικτό έγκλημα που ταρακούνησε τη φιλήσυχη Κύπρο στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία, που δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους, έρχεται στο 4ο επεισόδιο της σειράς «ΚΑΡΜΑ» του ALPHA Κύπρου και θα μεταδοθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 22.00.

 

Όταν η σχιζοφρένεια χτυπά σε ανύποπτο χρόνο την πόρτα μίας οικογένειας, κανείς δεν μπορεί να αποδεχθεί και να παραδεχθεί την ύπαρξη και τα συμπτώματα της νευροψυχιατρικής αυτής νόσου… Όλα ανεξαιρέτως τα μέλη προσπαθούν να αποκρύψουν την ψυχική διαταραχή ενός παιδιού, χαμηλώνοντας τα βλέμματα και σφραγίζοντας το στόμα…

 

Λόγια ανείπωτα, διαταραχές αντίληψης της πραγματικότητας… κρυμμένες πίσω από αψυχολόγητες συμπεριφορές και κινήσεις μυστικοπάθειας έρχονται σε πρώτο πλάνο στη σειρά «ΚΑΡΜΑ» που αποκαλύπτει, με αρκετές δόσεις μυθοπλασίας, στυγερά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο.

 

Στο προσκήνιο ξεχωρίζει με γκρίζες έως και σκοτεινές αποχρώσεις… μία τραγική φιγούρα που φέρει τον πιο βαρύ τίτλο…. αυτό της μάνας που αν και αγαπά το παιδί της, αρνείται να δει κατάματα την ψυχολογική του κατάσταση. Λίγο πιο δίπλα στέκεται μία αδελφή που έχει ορθώσει τείχη άμυνας, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να προστατεύσει και να προστατευθεί…

 

Ντροπή; Φόβος; Εγωισμός; Δολοφονικά ένστικτα; Κανείς δεν ξέρει γιατί τηρείται σιγή ιχθύος για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα υγείας και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος ή ποια θα δώσει ένα θλιβερό «λυτρωτικό» τέλος… με τον πιο απάνθρωπο και φρικιαστικό τρόπο.

 

Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Αντωνία Χαραλάμπους, Νιόβη Σπυριδάκη, Χάρης Πισίας και Χρίστος Τουμάζου φορούν τη «μάσκα» της αμφιβολίας, του φόβου και του…. θανάτου και εισβάλλουν δυναμικά στο 4ο «σχιζοφρενικό» επεισόδιο της σειράς «ΚΑΡΜΑ».

 

«ΚΑΡΜΑ»: Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 22.00 από τον ALPHA Κύπρου.