ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ ΑΒΡΑΑΜ: ΜΕΡΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΜΑΣ

«Αυτές τις μέρες βλέπω όλο τον κόσμο, εκτός από τα παιδιά μου»

Οι μέρες καραντίνας συνεχίζονται και με χαρά παρακολουθούμε τις εξελίξεις με τα αισιόδοξα μηνύματα και τα κρούσματα που όλο και λιγοστεύουν.

 

Αυτό το διάστημα, περισσότερο από κάθε άλλο, υπάρχουν άνθρωποι που στερούνται τους δικούς τους προσφέροντας σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο μέσα από τη δουλειά τους ή πλέον το λειτούργημα τους…  

 

Για να μην μας λείψει τίποτα… Για να γίνει η παραμονή μας στο σπίτι καλύτερη… Για να περνά ο χρόνος όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα. Γιατί η υγεία μας, είναι πάνω απ΄όλα.

 

Οι ιδιοκτήτες και τα άτομα που εργάζονται σε περίπτερα, εξακολοθούν ακούραστα να στέκονται στον πάγκο τους για τα απαραίτητα της τελευταίας στιγμής.

 

Κι αν δεν δουλεύουν με την οικογένεια τους, τότε, οι άνθρωποι τους είναι οι τελευταίοι που βλέπουν αυτές τις μέρες αφού και οι ίδιοι τους ζητούν να περιοριστούν στο σπίτι τους. Διαβάστε ποιο κάτω την εμπειρία της Σωτηρούλλας Αβραάμ: 

 

«Άλλαξαν τα πάντα στη ζωή και την καθημερινότητα μας. Συνήθως έρχονταν οι φίλοι μας εδώ για τον πρωινό τους καφέ. Τα παιδιά μας μπορεί να έρχονταν τα μεσημέρια για φαγητό. Τώρα τους ζητούμε να μείνουν στο σπίτι τους. Για την υγεία τους. Οι πελάτες βλέπουμε ότι σχεδόν όλοι είναι ευαισθητοποιημένοι απέναντι σε όλα όσα συμβαίνουν. Βάζουν πάντα αντισηπτικό με το που φτάνουν, κρατούν απόσταση μεταξύ τους και με το που φεύγει ο ένας, τότε προχωρά ο άλλος στο ταμείο. Έχουμε βάλει προστατευτικό γυαλί, φορούμε γάντια και μάσκες. Κάναμε το αντισηπτικό τον καλύτερο μας φίλο… Υπομονή. Θα περάσει και αυτό φτάνει να καταφέρουμε να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας».