ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙ

Κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένες τάσεις και αγαπημένες δραστηριότητες.

Όταν αγοράζουμε δώρα με βάση το ζώδιο κάποιου, μπορούμε να καλύψουμε αυτές τις προτιμήσεις και να τους χαρίσουμε κάτι που πραγματικά θα τους ενθουσιάσει.

Τα ιδανικά δώρα για κάθε ζώδιο

Ανεξάρτητα από το πόσο κοντά είστε με τους φίλους ή τους αγαπημένους σας, εκτός και αν σας πουν τι ακριβώς θέλουν, οι αγορές δώρων μπορεί να είναι άσκοπα αγχωτικές. Έτσι, όταν η πίεση για ένα δώρο που πραγματικά θα λατρέψουν, αυξάνεται, μια βοήθεια από τα άστρα μπορεί να βοηθήσει.

 

Τα ιδανικά δώρα για τον Κριό

Ο Κριός κυβερνάται από τον ατρόμητο και δραστήριο πλανήτη του Άρη, γεγονός που εξηγεί την περιπετειώδη και ανταγωνιστική φύση του. Οι Κριοί είναι οι επιχειρηματίες του ζωδιακού κύκλου, θέλουν πάντα να κερδίζουν και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Αν θέλετε να κάνετε έναν Κριό χαρούμενο, πάρτε του δώρο κάτι που μπορεί να φορέσει στη δουλειά ή ένα αξεσουάρ γραφείου. Δώρα με επίκεντρο τη φυσική κατάσταση, όπως μια συνδρομή γιόγκα ή ένα smart watch, είναι δώρα που επίσης οποία απευθύνονται στην ανταγωνιστική και εργατική προσωπικότητά τους.

Τα ιδανικά δώρα για τον Ταύρο

Οι Ταύροι κυβερνώνται από την Αφροδίτη, που είναι ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης. Ως εκ τούτου, είναι πολύ αισθαντικοί και εκτιμούν πάντα μια νότα εξοχής, ακόμα κι αν ζουν στην πόλη. Ο Ταύρος λατρεύει τα λουλούδια — μπορείς να του πάρεις μια ανθοδέσμη, ένα φυτό εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Ένα άρωμα, μια μέρα στο σπα ή ένα απαλό μπουρνούζι, είναι επίσης δώρα που θα εκτιμήσουν αυτές τις ψυχές που αγαπούν την ομορφιά.

Τα ιδανικά δώρα για τους Διδύμους

Ο Δίδυμος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας και της διανόησης. Οι Δίδυμοι αγαπούν ότι έχει να κάνει με το γράψιμο, τη ζωγραφική, τη μουσική και το διάβασμα. Θα εκτιμούσαν επίσης ένα εντυπωσιακό gadget. Οι Δίδυμοι μπορεί επίσης να είναι αδηφάγοι αναγνώστες που λατρεύουν να ταξιδεύουν και να εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους. Ένα ευρύχωρο backpack ή ένα καλό βιβλίο θα ήταν τέλεια δώρο για αυτούς.

Τα ιδανικά δώρα για τον Καρκίνο

Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, η οποία κυβερνά το σπίτι και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό. Τους αρέσει η μαγειρική και θα εκτιμούσαν ένα νέο σκεύος μαγειρικής ή βιβλίο με συνταγές. Οι Καρκίνοι μπορεί επίσης να είναι πολύ προσανατολισμένοι στην οικογένεια και θα χαρούν πολύ με ένα άλμπουμ φωτογραφιών.

Τα ιδανικά δώρα για τον Λέοντα

Ο Λέων που αγαπά την προσοχή κυβερνάται από τον ήλιο, ή το κέντρο του σύμπαντος. Θα ντυθούν για να κάνουν μια δήλωση. Οι κορυφαίες επιλογές για δώρα; Ρούχα από τον αγαπημένο τους σχεδιαστή μόδας, ένα μπουκάλι σαμπάνια ή φανταχτερά προϊόντα ομορφιάς. Σκεφτείτε το ως εξής: Αν σας φαίνεται υπερβολικό, μάλλον είναι σωστό.

Τα ιδανικά δώρα για την Παρθένο

Κυβερνούμενος από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, το μυαλό των Παρθένων δουλεύει ασταμάτητα. Ένα καλό βιβλίο ή ένα coffee table book γύρω από τα ενδιαφέροντά τους είναι «σιγουράκι». Ως ζώδιο της Γης, οι Παρθένοι αγαπούν επίσης όλα τα φυσικά και πρακτικά πράγματα. Θα εκτιμήσουν πρακτικά προϊόντα ομορφιάς ή κάτι που θα τους βοηθήσει στην οργάνωση της καθημερινότητας τους, όπως μια ατζέντα ή ένα organizer.

Τα ιδανικά δώρα για τον Ζυγό

Όπως ο Ταύρος, ο Ζυγός κυβερνάται επίσης από την αισθησιακή και αγαπημένη Αφροδίτη. Μια μεταξωτή μπλούζα ή μαξιλαροθήκη είναι must για δώρο σε Ζυγό. Γενικά οι Ζυγοί εκτιμούν όλα τα όμορφα πράγματα και θα ήθελαν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα έργο τέχνης. Αν σκέφτεστε κάτι σε δώρο με συνδρομή, Neftlix, Spotify ή Apple Music, είναι καλές ιδέες, καθώς πολλοί Ζυγοί αφιερώνουν τη ζωή τους στην τέχνη ή τη μουσική.

Τα ιδανικά δώρα για τον Σκορπιό

Οι Σκορπιοί μπορεί να είναι μυστηριώδεις,  κάτι που είναι λογικό αφού κυβερνώνται από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του πάθους και τη δύναμη της θέλησης, καθώς και από τον περιπετειώδη Άρη. Οι Σκορπιοί αγαπούν τα ωραία εσώρουχα. Η γυναίκα Σκορπιός αγαπάει πολύ τα μαύρα και τα δερμάτινα. Θα της άρεσε μια δερμάτινη τσάντα ή ένα στιλάτο δερμάτινο σακάκι. Ένα κολιέ με το όνομά τους ή το ζώδιο τους, είναι επίσης στην gift list για έναν Σκορπιό.

Τα ιδανικά δώρα για τον Τοξότη

Ο Τοξότης κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη της θετικότητας και της αισιοδοξίας. Οι Τοξότες αποκαλούνται συχνά οι κοσμικοί ταξιδιώτες του ζωδιακού κύκλου. Θα τους άρεσε μια θήκη με διαβατήριο, μια βαλίτσα ή ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής σε έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς. Όσον αφορά τις στιλιστικές του προτιμήσεις, οι Τοξότες προτιμάνε πρακτικά, άνετα ρούχα, όπως ένα καλό τζιν ή ένα κλασικό T-shirt. Πρώτα η περιπέτεια, μετά η μόδα.

Τα ιδανικά δώρα για τον Αιγόκερω

Διαβόητα πρακτικοί και φιλόδοξοι, οι Αιγόκεροι κυβερνώνται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της πειθαρχίας. Οι Αιγόκεροι αγαπούν πράγματα με ιστορική αξία. Ένας Αιγόκερως θα εκτιμούσε ένα vintage δαχτυλίδι ή ένα δώρο συναισθηματική αξίας. Εξίσου υπέροχη θα ήταν μια δωροκάρτα για ένα τοπικό μουσείο ή ένα coffee table book του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

Τα ιδανικά δώρα για τον Υδροχόο

Κυβερνούμενο από τον φουτουριστικό πλανήτη του Ουρανού, οι Υδροχόοι είναι εκκεντρικοί, επαναστατικοί και προνοητικοί. Εκτιμούν την τεχνολογία και νοιάζονται βαθιά για τον πλανήτη. Ο Υδροχόοι λατρεύουν τα ηλεκτρονικά gadgets οπότε, ό,τι και να διαλέξετε δεν μπορεί να πάει λάθος. Οι Υδροχόο μπορεί επίσης να είναι πολύ ευαίσθητοι στις ανάγκες των γύρω τους. Θα εκτιμήσουν πολύ ένα δώρο τα έσοδα του οποίου πάνε σε καλό σκοπό.

Τα ιδανικά δώρα για τους Ιχθύες

Ο Ιχθύς κυβερνάται από τον Ποσειδώνα και τον Δία, που αντιπροσωπεύουν τη φαντασία και την αισιοδοξία, αντίστοιχα. Αυτό το ζώδιο του νερού δίνει προτεραιότητα στη φροντίδα του εαυτού του και εκτιμά πολυτελή δώρα όπως bath bombs, χνουδωτές παντόφλες και απαλά σεντόνια. Ένας πιο δημιουργικός και συναισθηματικός Ιχθύς θα λάτρευε επίσης ένα βιβλίο ποίησης, ένα φωτογραφικό άλμπουμ ή μια συλλογή ταινιών.

Πηγή: https://www.ladylike.gr/zodia/ta-dora-pou-kathe-zodio-tha-latrepsei/