ΤΑ ΜΑΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΛΕΣ

H Σελένα Γκόμεζ σχεδίασε το ιδανικό μαγιό για γυναίκες με μετεγχειρητικές ουλές στο σώμα τους

Τα μαγιό του φετινού καλοκαιριού είναι αφιερωμένα στις γυναικείες καμπύλες, τη θηλυκότητα και την κομψότητα.

 

Οι τάσεις στα μαγιό που θα επικρατήσουν αυτό το καλοκαίρι έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και φοριούνται ήδη από τα κορίτσια της μόδας.

 

Η Σελένα Γκόμεζ, που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο νεανικό κοινό και θεωρείται it girl, σχεδίασε το ιδανικό μαγιό για τις γυναίκες που έχουν μετεγχειρητικές ουλές στο σώμα τους.

 

Η 25χρονη τραγουδίστρια συνεργάστηκε με το brand Krahs (μπορείτε να δείτε και στο λογαριασμό τους στο instagram τις προτάσεις τους), το οποίο ανήκει σε μια πολύ καλή φίλη της, την Theresa Mingus.

Είναι γνωστό ότι η ποπ σταρ Σελένα Γκόμεζ υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού το καλοκαίρι του 2017 λόγω της χρόνιας μάχης που δίνει με τον συστηματικό ερυθηματώδη λύκο, ένα αρκετά σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα για το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν.

 

Η Σελένα Γκόμεζ σχεδίασε δύο διαφορετικά μαγιό, ένα ψηλόμεσο μπικίνι και ένα ολόσωμο με φερμουάρ στο κέντρο, που έχουν υπέροχη εφαρμογή στο σώμα και κρύβουν τις μετεγχειρητικές ουλές.

 

«Προτιμώ να φοράω μαγιό που μπορούν να καλύψουν το σημάδι της εγχείρισης και με κάνουν να νιώθω πιο άνετα» σημείωσε η Σελένα Γκόμεζ.

Πηγή: bovary.gr