ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ SEXY 79ΧΡΟΝΗ

Γεννημένη το 1938, η Mimi Kirk κέρδισε το βραβείο της «πιο σέξι Αμερικανίδας χορτοφάγου πάνω από τα 50». Στα 79 της χρόνια μάς μαθαίνει πως να ζούμε υγιεινά.

Η Mimi είναι παράδειγμα προς μίμηση, όσον αφορά την υγιεινή διατροφή και την ευεξία. Έχει συμβιβαστεί με την ηλικία της, ζει την κάθε στιγμή και δε νιώθει διαφορετική από τότε που ήταν 20 χρονών. Όπως η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: “Όταν ξυπνάω νιώθω υγιής και γεμάτη ενέργεια. Τα ωμά τρόφιμα μου δίνουν ενέργεια και ζωντάνια.”

 

Παρόλο που έχει ρυτίδες στο πρόσωπό της, δεν υπέκυψε ποτέ στον πειρασμό του botox ή κάποιας χειρουργικής επέμβασης. Αυτό που θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει στην αντιγήρανση είναι η σωστή διατροφή.

Ποια είναι όμως τα μυστικά αντιγήρανσής της; Δεν έχουμε παρά να τα ανακαλύψουμε.

 

Η μεγάλη αλλαγή στις διατροφικές της συνήθειες έγινε στα 69 της, όταν πήγε στο γιατρό και διαπίστωσε ότι είχε υψηλή πίεση, χοληστερίνη και αρθρίτιδα στα χέρια. Τότε, συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να κάνει κάτι για να καταπολεμήσει όλα αυτά τα προβλήματα. Και τελικά τα κατάφερε.

 

Παρόλο που έχει ρυτίδες στο πρόσωπό της, δεν υπέκυψε ποτέ στον πειρασμό του botox ή κάποιας χειρουργικής επέμβασης. Αυτό που πιστεύει ακράδαντα ότι μπορεί να βοηθήσει στην αντιγήρανση, είναι η σωστή διατροφή. Στην αρχή, ακολούθησε μία χορτοφαγική διατροφή για αρκετά χρόνια. Τώρα όμως η διατροφή που κάνει είναι ωμο-χορτοφαγική αλκαλική.

Η Mimi έχει συμβιβαστεί με την ηλικία της, ζει την κάθε στιγμή και δεν νιώθει διαφορετική από τότε που ήταν 20 χρονών.

Επιπλέον, περπατάει στη φύση τουλάχιστον μισή ώρα καθημερινά, κάνει γιόγκα, αναπνέει καθαρό αέρα και πίνει άφθονο νερό. Ξεκινάει τη μέρα της με ένα θρεπτικό smoothie από φρούτα και λαχανικά. Χρησιμοποιεί μόνο φυσικά προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου και του σώματός της. Συγκεκριμένα ενυδατώνει την επιδερμίδα της με λάδι καρύδας. Κοιμάται 8 με 9 ώρες. Δίνει και παίρνει πολλή αγάπη. Έχει μάθει να συγχωρεί τους συνανθρώπους της. Και το σημαντικότερο: σέβεται τον εαυτό της και πιστεύει σε αυτόν.

 

Η Mimi είναι σε φόρμα, υγιής, όμορφη και λέει ότι ξυπνάει κάθε μέρα αισθανόμενη σαν 20αρα. Μήπως τελικά τα ωμά τρόφιμα vegan είναι η καταλληλότερη διατροφή για όλους μας;

Πηγή: http://www.womantoc.gr/