ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ

Ξημέρωσε Χριστούγεννα! 

Και είναι όλα τόσο όμορφα! Γιατί αυτές οι γιορτινές μέρες μου έχουν φέρει μεγάλη χαρά! Αυτός ο χρόνος μου έχει μάθει τόσα πολλά! Να αγαπώ τους ανθρώπους που είναι γύρω μου. Να εκτιμώ όλους όσους δηλώνουν δυναμικά παρών στην κάθε μου μέρα. Όσους με ανέχτηκαν, με αγάπησαν και με αγκάλιασαν. Να μην επιμένω και να αφήνω το χρόνο να κυλά και να του έχω εμπιστοσύνη για να με εκπλήσσει ευχάριστα. 

 

Νιώθω τόση ηρεμία. Νιώθω τόσο γεμάτη μέσα μου. Και φαίνεται. Γιατί λάμπω από ευτυχία και μπορώ πλέον να σκορπίζω κι άλλη αγάπη γύρω μου! Αυτά τα Χριστούγεννα έχω στη ζωή μου ότι ακριβώς χρειάζομαι για να νιώθω υπέροχα! Και είμαι ευγνώμων. Δεν μου λείπει τίποτα. 

 

Σ ευχαριστώ λοιπόν εσένα που έφυγες. Μου δίδαξες να ξέρεις τόσα πολλά. Σ’ ευχαριστώ όμως κι εσένα που έμεινες. Μου έμαθες τι σημαίνει αυθεντική αγάπη. Αυτός ο χρόνος με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Και δεν θα άλλαζα τίποτα… Γιατί ότι έζησα, όποια εμπειρία βίωσα, συμβάλει στο χαρακτήρα και τον άνθρωπο στον οποίο εξελίχτηκα! Κι εγώ κι εσύ… Χρόνια μας πολλά λοιπόν γεμάτα αγάπη και φως.