ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι σχέσεις με τον αγαπημένο σου είτε θα αναθερμανθούν είτε θα χειροτερέψουν.

Για να συμβεί το πρώτο σενάριο θα πρέπει να δώσεις σημασία σε κάποια σημάδια που ίσως έχουν παρουσιαστεί στον γάμο σου και επιμένεις να τα αγνοείς.

 

  1. Μην πετάτε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον

Πρέπει να δεχτεί ο καθένας σας τις ευθύνες του και να προσπαθήσετε να βρείτε έναν τρόπο επικοινωνίας που ταιριάζει στον δικό σας γάμο και στη δική σας σχέση. Μην βλέπεις τι κάνουν τα άλλα ζευγάρια, προσπαθήστε να φτιάξετε τους δικούς σας κανόνες.

 

  1. Μην θάβετε πράγματα που σας ενοχλούν

Όταν κάτι σαν ενοχλεί και αντικειμενικά έχετε το δίκιο με το μέρος σας πρέπει να το λέτε. Δεν πρέπει να αφήνετε τις έννοιες να μαζεύονται και τα προβλήματα να γιγαντώνονται.

 

  1. Αποφεύγετε τους τσακωμούς

Ένα ζευγάρι που δεν τσακώνεται δεν είναι πάντα ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Τσακωθείτε, βγάλτε από μέσα σας όλα όσα έχετε εναντίο του συντρόφου σας και μετά αγαπηθείτε και πάλι!

  1. Χρησιμοποιείτε πολύ τον όρο «αντίποινα»

Αν έχετε φτάσει σε ένα σημείο που ο ένας κάνει αντίποινα στον άλλον απλά και μόνο για να τον πληγώσει τότε τα πράγματα δεν πάνε καλά μεταξύ σας. Ξεκινήστε να νοιάζεστε περισσότερο για τα συναισθήματα του συντρόφου σας και κρατηθείτε κάθε φορά που θέλετε να τον προσβάλλετε με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Πηγή: https://www.faysbook.gr/