ΤΑ ΤΟΠ BEAUTY TRENDS ΤΟΥ 2020! ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

Η beauty expert Κατερίνα Παυλίδου, σου παρουσιάζει τα trends ομορφιας του 2020 που αξίζει να υιοθετήσεις και θα σε κάνουν ακόμη πιο όμορφη.

Το 2020 δεν είναι απλά μια χρονιά. Είναι η έναρξη μιας ολόκληρης δεκαετίας την οποία θα θυμάσαι για μια ζωή. Και τι καλύτερο να βάλεις χρώμα, να την δεις με άλλη ματιά και να υιοθετήσεις τα καλύτερα που έχει να σου προσφέρει!

Η Κατερίνα Παυλίδου, η beauty expert του Dolce και ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου spa της Λεμεσού, La Calma Spa, μας λέει τα trends ομορφιάς του 2020 που θα σου χαρίσουν το έξτρα look με το οποίο θα κάνεις θραύσεις!

Είσαι έτοιμη;

 

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Αραιές, μακριές βλεφαρίδες και η αγαπημένη σου σκιά τόσο πάνω όσο και κάτω από την περιοχή των ματιών. Στο χρώμα που αγαπάς. Τόλμησε την και να θυμάσαι, όσο πιο έντονη, τόσο πιο εντυπωσιακή!

 

JUICY ΧΕΙΛΗ

Κυριολεκτικά, το 2020 μας θέλει με juicy χείλη. Διάλεξε τις αγαπημένες σου αποχρώσεις, πέρασε μολύβι από κάτω και έπειτα το juicy κραγιόν σου

 

ΛΑΜΨΗ

Όσο περισσότερη, τόσο το καλύτερο. Τόλμησε τη λάμψη στα ζυγωματικά και τις γωνίες του προσώπου σου. Θα δείχνεις σαν μοντέλο σε κάθε περίπτωση!