ΤΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΧΕΙΛΗ

Εάν το έχεις πάρει απόφαση, εάν θες να προχωρήσεις σε αυτή την αλλαγή στο πρόσωπο σου, μια γυναίκα σε συμβουλεύει τι να προσέξεις και τι αξίζει να γνωρίζεις πριν.

Έχεις κάθε δικαίωμα να αλλάξεις κάτι επάνω σου όταν δεν σου αρέσει. Να το αλλάξεις όμως γιατί το χρειάζεσαι και το θες πραγματικά κι όχι γιατί είναι τάση της εποχής.

Ίσως να ονειρεύεσαι χείλη σαρκώδη, γεμάτα, ογκώδη, εντυπωσιακά. Σε αγχώνει όμως και το duck face αποτέλεσμα το οποίο βλέπουμε καθημερινά σε πανέμορφες γυναίκες που επισκέπτονται το γιατρό τους για καλό και καταλήγουν να φεύγουν θυμίζοντας πολύ περισσότερο μάσκες παρά εντυπωσιακές παρουσίες όπως τις είχαμε συνηθίσει.

Την ώρα της ένεσης, θα αισθανθείς ένα μικρό τσίμπημα, μια ελάχιστη ενόχληση την οποία βεβαίως αντέχεις. Τις πρώτες μέρες τα χείλη θα δείχνουν φουσκωμένα, που είναι απολύτως φυσιολογικό, ενώ θα αισθάνεστε ότι έχετε κουβάρια… Ναι αυτό συμβαίνει σε κάθε περίπτωση.

Μέρα με τη μέρα θα μπορείτε να το αντιμετωπίσετε και θα αισθάνεστε καλύτερα. Ίσως να δυσκολεύεστε να πιείτε άνετα, μα αυτό συμβαίνει μόνο τις πρώτες 1-2 μέρες.

Προσέξτε να διατηρήσετε την αρμονία των χειλιών σας και να μην το παρακάνετε… Η εξάρτηση από αυτά τα θέματα είναι μόνο μια μικρή κλωστή από το όμορφο και την υπερβολή!