ΤΟ «ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ» ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

Πόσες φορές μοιράστηκες και άκουσες το «Για πάντα»; Και για πόσο στ΄αλήθεια διήρκησε;

Το για πάντα έχει τόσο μεγάλη βαρύτητα. Φέρνει μαζί του τόσα πολλά. Την αγάπη, το ενδιαφέρον, την ανησυχία να μπορείς να ελέγξεις το για πόσο θα έχεις κοντά σου έναν άνθρωπο… Συχνά όμως, όταν πρόκειται για σχέσεις ζωής, πολλά μπορούν να μας εκπλήξουν. Γιατί οι άνθρωποι αλλάζουμε μέσα από τις εμπειρίες μας και το για πάντα μας, μπορεί απλά από κάποιο σημείο και μετά, να ζει στις καρδιές μας. Να είναι όντως για πάντα, αλλά με μια βαθύτερη έννοια.

 

Θα σ αγαπώ για πάντα

Θα είμαι δίπλα σου για πάντα

Θα σε θυμάμαι για πάντα

Για πάντα φίλοι

 

Λόγια μεγάλα που σημαίνουν τόσα πολλά. Μπορείς να αγαπάς έναν άνθρωπο για πάντα κι ας μην υπάρχει λόγος να είναι πλέον στη ζωή σου. Και πάλι τον νοιάζεσαι και πάλι θες να είναι καλά. Μπορεί να είσαι για πάντα δίπλα σε κάποιον, όταν αυτός στο ζητήσει. Μα παρόλα αυτά, η ζωή έχει πάντα τα δικά της πλάνα. Κι έτσι κι εσύ, αξίζει να εμπιστευτείς την κάθε εξέλιξη χωρίς αυτό να σημαίνει πως διαγράφεις οριστικά έναν άνθρωπο από τη ζωή σου.

Το για πάντα, μπορεί να είναι απλώς οι στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Οι αναμνήσεις που γράφεις με έναν άνθρωπο και θα σου προκαλούν στο πέρασμα του χρόνου χαμόγελα.

Στο για πάντα μας λοιπόν.