ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ!

Είναι απόλυτα ερωτευμένοι και αφοσιωμένοι στη δουλειά τους! Το ζευγάρι κομμωτών Άντρη και Μαρίνος έχουν θέσει στόχο να φέρουν τα πάνω κάτω στη Λεμεσό!

Με τον καινούριο τους χώρο και τις καινοτόμες υπηρεσίες μαλλιών που προσφέρουν στο κομμωτήριο IL VENTO (που σημαίνει άνεμος), έβαλαν στόχο να μπαίνουμε στο κομμωτήριο τους και να βγαίνουμε ομορφότεροι από ποτέ!

ilvento1

Ο Μαρίνος Χαραλάμπους και η Άντρη Τηλεμάχου μας μιλούν για τις νέες τάσεις στα μαλλιά, τι θα κυριαρχήσει την καινούρια σεζόν και μας αποκαλύπτουν μυστικά για να έχουμε πάντα υγιή και λαμπερά μαλλιά!

 

Της Μαρίνας Αβραάμ

Φωτογραφίες: Γιώργος Ερέσσιος

Μακιγιάζ: Ιωάννα Χριστοδούλου (The Make Up Pro by Barbara Nikolakaki)

Φόρεμα από AMMOS BOUTIQUE

 

Ομορφαίνετε τον κόσμο. Ποιες υπηρεσίες προσφέρετε στο IL VENTO;

Στο IL VENTO προσφέρουμε ότι αφορά την ομορφιά και την περιποίηση των μαλλιών. Όσον αφορά τις γυναίκες αναλαμβάνουμε τα πάντα όπως κόψιμο, χτένισμα, βάψιμο, ανταύγιες, κερατίνη, botox, balayage, ombre, εφαρμογή extensions και θεραπείες spa για βελτίωση της τρίχας σε συνδυασμό με μασάζ.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε για τους άντρες είναι κοψιμο, χτένισμα, βάψιμο, ισιωτική και φυσικά θεραπείες spa με μασαάζ για βελτίωση της τρίχας. Οι συγκεκριμένες θεραπείες γίνονται και στο πρόσωπο για προστασία από το συχνό ξύρισμα καθώς επίσης και θεραπείες για τα γένια αφού οι περισσότεροι άντρες τα διατηρούν λόγω και του ότι είναι τάση στη μόδα.

ilvento2

Πόσα χρόνια ασχολείστε με την κομμωτική;

Είμαστε και οι δύο στα κομμωτήρια από μικροί αφού οι γονείς μας ήταν κομμωτές. Επαγγελματικά ασχολούμαστε τα τελευταία 12 χρόνια κάνοντας κάτι δικό μας στο οποίο δίνουμε όλο μας το είναι!

ilvento8

ilvento9

Πρόσφατα μετακομίσατε στον καινούριο σας χώρο που αρέσει πολύ στον κόσμο. Νιώθουν πιο άνετα τώρα που έχετε μεγαλύτερο χώρο και είναι αλλού οι άντρες και αλλού οι γυναίκες;

Έχουμε παρατηρήσει ότι πραγματικά αυξήθηκε η προτίμηση του κόσμου προς τις υπηρεσίες μας τόσο με γυναίκες όσο και άντρες. Τα σχόλια που μας δίνουν μας χαροποιούν γιατί ο σημαντικότερος μας στόχος όταν μετακομίσαμε στον καινούριο μας χώρο ήταν η άνεση των πελατών μας. Να έρχονται στο IlVentoκαι να χαλαρώνουν, να αισθάνονται άνετα και να φεύγουν βεβαίως απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

ilvento3

Είναι ευχάριστο το επάγγελμα σας; Η συναναστροφή με τον κόσμο και το ότι δημιουργείτε με ένα δικό σας τρόπο;

Κανείς από τους δυο μας δεν μπορεί να μας φανταστεί να ακολουθούμε κάποιο άλλο επάγγελμα. Μας αρέσει πάρα πολύ αφού πρόκειται για έναν χώρο δημιουργικό που μας προσφέρει απίστευτη ικανοποίηση. Ακόμη καλύτερο και μεγαλύτερη είναι η πρόκληση όταν οι πελάτες αφήνονται ολοκληρωτικά στα χέρια μας για να δημιουργήσουμε και να ανανεώσουμε το hair look τους. Στόχος μας, όσο κλισέ και αν ακουστεί αυτό, να φεύγουν  οι γυναίκες και οι άντρες από το Il Vento ομορφότεροι! Και το πετυχαίνουμε.

 

Ποια είναι η πιο συχνή αλλαγή που σας ζητάνε στα μαλλιά;

Το πιο συχνό ιδιαίτερα στις γυναίκες είναι η αλλαγή χρώματος στα μαλλιά. Έπειτα το κόψιμο.

 

Οι Κύπριοι τολμούν να προχωρήσουν σε αλλαγή στο hair look τους;

Οι περισσότεροι όχι τόσο όμως έχουμε παρατηρήσει πως η νέα γενιά τολμά αρκετά και αυτό μας ενθουσιάζει.

ilvento4

Εσείς, τι δεν θα κάνατε ποτέ στα μαλλιά σας;

Άντρη: Δεν θα τα έβαφα ποτέ μαύρα.

Μαρίνος: Δεν θα τα ξύριζα ποτέ!

 

Ποια είναι η πιο σημαντική συμβουλή σας στους αναγνώστες μας για υγιή, λαμπερά μαλλιά;

Να μην αμελούν τις θεραπείες για ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο, τη θάλασσα και την πισίνα. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου αφού ζούμε σε ένα ηλιόλουστο νησί, πόσο μάλλον το καλοκαίρι με τις τόσο ψηλές θερμοκρασίες που έχουμε. Οι περισσότερες γυναίκες, δυστυχώς, παραμελούν τα μαλλιά τους το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να έρχονται το φθινόπωρο με ταλαιπωρημένα μαλλιά. Είναι επίσης σημαντικό να γίνει μέρος της καθημερινότητας μας και το αντηλιακό μαλλιών.

 

Ποιες είναι οι τάσεις σε κόψιμο και χρώμα που θα κυριαρχήσουν αυτό το καλοκαίρι;

Άντρη: Για τις γυναίκες που σκέφτονται και θέλουν να τολμήσουν να κόψουν τα μαλλιά τους η καλύτερη επιλογή και ευκαιρία είναι το καλοκαίρι. Όσον αφορά τα χρώματα, θα κυριαρχήσουν κυρίως τα εκρηκτικά κόκκινα και χάλκινα.

Μαρίνος: Για αυτό το καλοκαίρι, για τους πιο τολμηρούς άντρες προτείνω ένα σχέδιο στο πλάι που θα κάνει το κούρεμα «τρελό» και συνάμα εντυπωσιακό! Επίσης, να παίξουν με τις σκάλες της μηχανής για να αλλάζει το κούρεμα στο πλάι της κεφαλής.

 

Στο θέμα κομμωτικής, από πού αντλείται έμπνευση;

Την έμπνευση την αντλούμε από τους πελάτες μας. Ανάλογα με το πρόσωπο και το στυλ των πελατών μας, δημιουργούμε. Επίσης, είμαστε της άποψης ότι στα σεμινάρια πρέπει να δηλώνουμε πάντοτε παρών για να μπορούμε να ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις και φυσικά να βελτιωνόμαστε αφού πάντα υπάρχει κάτι καινούριο για να μάθεις.

 

Επίσης, ασχολείστε και με άλλους τομείς;

Άντρη: Ναι ισχύει αυτό αφού τους τελευταίους μήνες είμαι μέρος της καλλιτεχνικής ομάδας της GO CARE PROFESIONAL η οποία αντιπροσωπεύει στην Κύπρο κορυφαίες επωνυμίες της αγοράς όπως SELECTIVE PROFESIONAL, GHD, Maroco Argan Oil και Bingo Care. Δίνουμε σεμινάρια σε επαγγελματίες κομμωτές με προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία.

 

Πώς είναι για ένα ζευγάρι να δουλεύει μαζί;

Άντρη: Σίγουρα έχει και τα θετικά και τα αρνητικά. Όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που δουλεύουν στον ίδιο χώρο. Είναι ένας τομέας όμως που τον αγαπάμε και οι δυο και μαζί κάνουμε πολύ καλή δουλειά, είμαστε ομάδα σε όλα!

Μαρίνος: Είναι ωραίο να έχεις κοινά με τη σύζυγο σου και είναι ενδιαφέρον να δουλεύετε μαζί.

 

Πώς γνωριστήκατε;

Είναι μεγάλη ιστορία!

 

Έχετε κι ένα παιδάκι;

Άντρη: Ναι ένα αγοράκι, τον Αλέξανδρο.

Μαρίνος: Έχει κλείσει τα εφτά του και είναι η μεγάλη χαρά της ζωής μας!

 

Σκοπεύετε να μεγαλώσετε την οικογένεια σας;

Άντρη: Για την ώρα δεν το έχουμε στα σχέδια μας αλλά αν έρθει, καλώς να ορίσει!

ilvento5

ΑΝΤΡΗ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΥΦΟΥΛΕΣ:

Όσο πιο απλό το hair look που θα επιλέξουν για τη μέρα του γάμου τους, τόσο πιο κολακευτικό. Να υποστηρίζουν το προσωπικό τους στυλ και γούστο.

 

ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ:

Να αποφεύγετε το καθημερινό λούσιμο. Να συζητάτε με τον κομμωτή σας για να έχετε τα κατάλληλα προϊόντα και να ξεμπερδεύεται σωστά τα μαλλιά όταν είναι βρεγμένα. Ο καλύτερος τρόπος είναι να αρχίζετε από τις άκριες και να προχωράτε τούφα-τούφα προς τα πάνω.

 

EXTRA ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ IL VENTO

Στο χώρο μας έχουμε επενδύσει σε μια καινοτομία όπου η καρέκλα στο λουτήρα γίνεται κρεβάτι για να απολαμβάνει τη ίδια στιγμή η πελάτισσα μας χαλαρωτικό μασάζ χωρίς να αισθάνεται πιθανόν πόνο στον αυχένα. Και φυσικά καφεδάκι και κεραστικό!

ilvento6

ΜΑΡΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

 

ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ:

Περιποίηση στο μούσι που είναι στη μόδα και την θεραπεία σπα για το τριχωτό της κεφαλής αλλά και στο πρόσωπο.

 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ X-TREME ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ:

Μου έτυχε να μου ζητήσουν μεταλλικό χρώμα στα μαλλιά για να είναι το ίδιο με τη μηχανή του. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΛΛΙΩΝ: 

Όλοι οι άντρες, ασχέτως εάν αντιμετωπίζουν τριχόπτωση ή όχι, πρέπει να βάζουν στα μαλλιά τους προϊόντα που προστατεύουν τον θύλακα της τρίχας.

 

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ IL VENTO:

Στην Βασιλέως Γεωργίου Β, 9Α στη Λεμεσό.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού τηλέφωνο επικοινωνίας: 25731700.