ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΞΩΠΛΑΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ AMMOS BOUTIQUE

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες κάτι και το θαύμασες τόσο πολύ;

Μόνο όταν ξέρεις από πού να ψωνίσεις, θα έχεις πάντα τις ιδανικές προτάσεις να φορέσεις ξέροντας πως σε κάθε περίπτωση, θα είναι κάτι διαφορετικό απ΄όλα όσα βλέπεις τριγύρω σου.

 

Κι αν ξέρεις να εκτιμάς τα καλά πράγματα, τότε αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να περάσεις να δεις τα δύο καταστήματα, Ammos Boutique και Ammos Resort που βρίσκονται στη Λεμεσό και φιλοξενούν τις καλύτερες συλλογές με την υπογραφή γνωστών brands από Ελλάδα και Ιταλία που κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό γυναικών απ΄όλο τον κόσμο.

Η κομψότητα, είναι επιλογή! Και μπορείς να ξεχωρίζεις όταν επιλέγεις αυτές τις προτάσεις που θα σφήνουν ακόμη και εσένα την ίδια με ένα χαμόγελο εντυπωσιασμού.

 

Το πιο πάνω εξώπλατο φόρεμα, όπως το φόρεσε στη φωτογράφηση μας η Ραφαέλα Νεοκλέους, κερδίζει όλα τα βλέμματα! Μπορείς να το δοκιμάσεις και να το αποκτήσεις αποκλειστικά από την Ammos Boutique στη Λεμεσό, ακριβώς πίσω από τις Νότες. Υπάρχει σε δύο διαφορετικά χρώματα και.. εάν είσαι τυχερή, μπορεί και να το προλάβεις!