ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Ρωτήσαμε την hair stylist Χριστιάνα Αβραάμ, να μας πει εάν μας πάνε τα κοντά μαλλιά και μοιράστηκε μαζί μας ένα πολύ καλό κόλπο για να πάρουμε πιο εύκολα την απόφαση μας!

Μία στα τόσο, κάθε κοπέλα, επιθυμεί να προχωρήσει σε μια μεγάλη αλλαγή. Τόσο στο χρώμα, αλλά βεβαίως και στο μήκος των μαλλιών της.

 

Το θέμα είναι πώς, πρόκειται για κάτι που θα αλλάξει εντελώς το πώς συνηθίσαμε να μας βλέπουμε στον καθρέφτη, ίσως και για χρόνια. Το θέμα «Μαλλιά», είναι αρκετά σημαντικό για πολλές γυναίκες. Οπόταν, μια τέτοια απόφαση, δεν είναι ποτέ αυθόρμητη ή και της στιγμής.

 

Το πρώτο που κάνει πάντοτε μια γυναίκα που επιθυμεί να ανανεώσει το hair look της, είναι να κόψει αραιές αφέλειες. Όμορφη αλλαγή, που συχνά τονίζει τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο μας. Έπειτα, μπορείτε να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε σχήμα καρέ και να τα διατηρήσετε έτσι για λίγες ώρες. Να βλέπετε το αποτέλεσμα και να αποφασίσετε εάν είστε έτοιμες για την αλλαγή!

 

Το πιο σημαντικό όμως είναι να θυμάστε: Το θέμα είναι να στηρίζετε το αποτέλεσμα. Με αυτό, να είστε σίγουρη πως θα εμπνεύσετε και όποια κοπέλα σας βλέπει, να κάνει σκέψεις για να κόψει τα μαλλιά της.

Για ραντεβού επικοινωνήστε στο 96576725