ΤΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ MO ECO BEAUTY

Όλο και περισσότεροι είναι οι άντρες που φροντίζουν την εξωτερική τους εμφάνιση.

Περιποιούνται τον εαυτό τους, αφιερώνουν χρόνο σε εξαιρετικές θεραπείες και αισθάνονται καλύτερα από ποτέ.

 

Κύριοι, τα χέρια σας δείχνουν όσο περιποιημένα και υγιή σας αξίζει; Είναι η επαγγελματική κάρτα του σώματος σας.

 

Μέχρι σήμερα, αρκετοί άντρες θεωρούσαν πως το mani-pedi ήταν καθαρά γυναικεία υπόθεση. Όμως όχι. Οι άντρες μπορούν να επωφεληθούν με όλα τα θετικά που μπορεί να τους προσφέρει όπως καθαριότητα και υγεία.

 

Μερικοί από τους λόγους που αξίζει σε κάθε άντρα να το εντάξει στη ζωή του:

 

Για μια καλή, περιποιημένη εμφάνιση:

Είναι γεγονός. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες ελκύουν τον απέναντι πρώτα με την εμφάνιση του. Δεν χρειάζονται υπερβολές, όμως, τα καθαρά, περιποιημένα, κομμένα, υγιές νύχια είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για τον κάθε ένα.

 

Υγιή χέρια και πόδια:

Κατά τη διάρκεια του μανικιούρ και πεντικιούρ, θα απομακρυνθεί το νεκρό δέρμα, θα καθαρίσουμε τα σημεία και έτσι θα αποφύγετε τυχόν προβλήματα που μπορούσαν να προκύψουν εάν δεν είχατε περιποιηθεί τα άκρα σας. Τα υγιή άκρα έχουν προτεραιότητα για εμάς.

 

Φωνάζει ότι Αισθάνεστε Καλά!

Απολαμβάνοντας ένα μανικιούρ-πεντικιούρ, σας δίνεται η δυνατότητα να ξεφύγετε από μια έντονη μέρα και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Χαλαρώνετε στην αναπαυτική καρέκλα, έχετε τα πόδια σας σε ζεστό νερό για μια αληθινή σπα περιποίηση και αισθάνεστε ανακούφιση σε χέρια και πόδια με το ειδικό μασάζ.

 

Για μαλακή υφή

Οι άντρες πάντοτε τρέχουν και στηρίζονται στα πόδια τους για αρκετές δουλειές ταλαιπωρόντας συχνά τα χέρια τους. Αυτό προκαλεί σκληρά, τραχιά χέρια και πόδια καθώς και κάλους. Εμείς, μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά, να τα απομακρύνουμε και να σας χαρίσουμε πιο απαλή και υγιή υφή.

 

Μπορείς να βάλεις το MAN στο MANicure!

Υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη, ότι το μανικιούρ και πεντικιούρ είναι μόνο φρου φρου περιποιήσεις. Αυτό που αρκετοί δεν γνωρίζουν είναι πως στο Mo Eco Beauty υπάρχει διαχωρισμός με ειδικές τεχνικές που αφορούν μόνο τους άντρες. Οι δικές τους ανάγκες είναι διαφορετικές από τις γυναικείες ανάγκες. Έτσι, καθαρίζουμε, αντιμετωπίζουμε τους κάλους και χαρίζουμε απλώς υγιές άκρα στους άντρες.

Φροντίζετε ιδιαίτερα την εμφάνιση σας με το ξύρισμα και την περιποίηση των μαλλιών σας. Αξίζει να περιποιηθείτε και τα σκληρά σας άκρα

Κλείστε το ραντεβού σας στο 7000 1126 για μια περιποίηση από το Mo Eco Beauty

Bartender hand holding a glass filled with fresh and cool Caipirinha cocktail on the bar counter