ΤΟ ΜΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ TELETHON ΚΥΠΡΟΥ

Για 7η χρονιά τα βραχιόλια του Μάρτη κάνουν νωρίς νωρίς την εμφάνισή τους, προσφέροντας από τα καθαρά έσοδα των πωλήσεων τους στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του TELETHON Κύπρου.

Για το φετινό βραχιόλι του Μάρτη η δημιουργός του Mia Lagou, επέλεξε την πασχαλίτσα, το απόλυτο σύμβολο της χαράς, της αισιοδοξίας για τη ζωή, της τύχης και της αγάπης! Γεμάτο θετική ενέργεια, με σκοπό να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στους συνανθρώπους μας με νευρομυϊκές, γενετικές και άλλες παθήσεις.

Στηρίζοντας την προσπάθεια και φορώντας το Μαρτάκι 2023, με περηφάνια δίνουμε απλόχερα ελπίδα. Δίνουμε Χαρά στη Ζωή! Η ομάδα του TELETHON Κύπρου, μας προσκαλεί να φορέσουμε το πιο φωτεινό μας χαμόγελο και να διαδώσουμε τον σκοπό, τόσο με τη χρήση του βραχιολιού, όσο και με την ανάρτηση φωτογραφιών του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, κάνοντας Tag τους λογαριασμούς της δημιουργού Mia Lagou, του TelethonCyprus (Facebook) / Telethon_Cyprus (Instagram) και του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου, χρησιμοποιώντας τα Hashtags  #telemartis2023, #martakizwis #telethoncyprus

 

Το βραχιόλι διατίθεται στην τιμή των €5, εκ των οποίων τα €4 θα διατεθούν στο TELETHON Κύπρου.

 

Στην όλη προσπάθεια για το Μαρτάκι 2023, συνέβαλαν ουσιαστικά η Ελευθερία Ιωάννου που επιμελήθηκε τη συσκευασία, τα τυπογραφεία Κώνος, το ACS Courier, ο Σύνδεσμος Μυοπαθών Κύπρου αλλά και πολλοί εθελοντές που αγκαλιάζουν κάθε καινούργια ιδέα!

 

Για παραγγελίες και πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στα τηλ. 22392610, 22392608 και 22392815, μέσω email στο mda@cing.ac.cy, στην ιστοσελίδα www.cing.ac.cy/telethon ή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.