ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ BRITNEY SPEARS

Φανταστείτε ένα ειδυλλιακό τοπίο όπου οι σκοτούρες της καθημερινότητας δεν υπάρχουν και μοναδικές εκπλήξεις σας περιμένουν.

 

Rainbow fantasy, το νέο άρωμα από το παγκόσμιο pop είδωλο και βραβευμένη entertainer Britney Spears σας μεταφέρει σε εκείνο την ονειρική χώρα της πρισματικής ομορφιάς. Το άρωμα είναι εμπνευσμένο από την επιθυμία της Britney’s να δημιουργήσει φωτεινές και λαμπερές στιγμές γεμάτες ζωντάνια και ποικιλία. Αναζωογονητικό και γοητευτικό, αυτή η μυρωδιά υπερβαίνει τα καθημερινά, επιτρέποντας σε αυτούς που το ανακαλύπτουν να απολαύσουν ένα μαγευτικό κόσμο δημιουργίας Britney’s.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Το Rainbow fantasy είναι μια μαγνητική Oriental Vanillic Amber μυρωδιά με φρέσκες, εσπερειοηδή βασικές νότες. Στην καρδιά του, ένας λουλουδένιος χορός με ξύλο και μαλλί της γριάς για να δημιουργήσει ένα εθιστικό συνδυασμό.

 

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Τα χρώματα του μπουκαλιού μεταφέρουν το νόημα τουf Rainbow fantasy στην πραγματικότητα; διαβαθμίσεις ιριδίζων πορτοκαλί, ροζ και μπλε προκαλούν μια χώρα θαυμάτων της οπτικής απόλαυσης. Ντελικάτες λευκές μαργαρίτες διακοσμούν το εξωτερικό πακέτο για μια απολαυστική θηλυκή αφή.