ΤΟ ΝΕΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ΓΙΑ BRUNCH ΚΑΙ PIZZA!!!

Το Vitro Osteria είναι ο επιπλέον λόγος για να επισκεφτείς την όμορφη Πάφο.

Κυπριακή φιλοξενία με ιταλική φινέτσα, αρώματα, γεύσεις, μυρωδιές, ποιότητα, ποσότητα και εξαιρετική τιμές!

Το μενού του Vitro Osteria, το κατατάσσει ως τον all day προορισμό για καφέ, brunch, φαγητό και ποτό. Εάν είσαι καλοφαγάς, εάν δύσκολα αντιστέκεσαι στις μακαρονάδες, τα ραβιόλια, την pizza, τότε μόλις βρέθηκε ο καινούριος αγαπημένος σου χώρος.

Η διακόσμηση σε κάνει να αισθάνεσαι αμέσως ως ο πρωταγωνιστής του χώρου στον οποίο δεν πρόκειται να λείψει τίποτα! Άλλωστε, το ευγενικό προσωπικό φρόντιζει για αυτό. Το μενού του διαθέτει αρκετές επιλογές που πιστέψτε μας, δεν θα ξέρετε τι να επιλέξετε.

Αξίζει βεβαίως να αναφέρουμε πως οι ιδιοκτήτες δεν άφησαν τίποτα στην τύχη. Ο Ιταλός σεφ έχει φροντίσει να φέρει τις αγαπημένες γεύσεις της Ιταλικής κουζίνας στο νησί μας, βάζοντας και πινελιές από την Κύπρο μας.

Η ζύμη της πίτσας γίνεται στο χώρο και μάλλον, μόλις γευτείς το τι θα σου ετοιμάσουν, θα θες να πάρεις μαζί σου και για το σπίτι. Αξεπέραστες οι γεύσεις.

Σε αυτό το σημείο, να σε ενημερώσουμε και για κάτι αρκετά σημαντικό. Οι τιμές τους είναι αρκετά λογικές και μπορείς να βγεις είτε με την παρέα σου, είτε με την οικογένεια σου. Αξίζει και με το παραπάνω, να επισκεφθείτε και να απολαύσετε την  κυπριακή φιλοξενία σε συνδυασμό με την ιταλική φινέτσα! Ένα ταξίδι στις γεύσεις που θα σας μείνει αξέχαστο!

Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 38 Πάφος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 365 769

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ DOLCE DIGITAL ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΔΩ