ΤΟ ΝΕΟ HUAWEI P30 ΓΡΑΦΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

Κι εκεί που νομίζεις ότι το Παρίσι δεν θα μπορούσε να γίνει πιο όμορφο, έρχεται το Huawei P30 και το κάνει εξωπραγματικό

Ο ψυχρός ακόμα αέρας που φυσάει στο Παρίσι κάνει τα νερά του Σηκουάνα να ανασηκώνονται δημιουργώντας χιλιάδες μικρά κυματάκια.

 

Οι καλλιτέχνες στο πλάι του ποταμού, έχουν στήσει τα καβαλέτα και ρίχνοντας δύο φίνα γαλλικά, παροτρύνουν κάθε περαστικό να ποζάρει. Λίγο πριν ξεκινήσει το κυνήγι της τέλειας φωτογραφίας, βγάζω από την τσέπη της τσάντας μου το νέο Huawei P30 Pro. Το ολοκαίνουργιο κινητό που λάνσαρε ο κινεζικός κολοσσός Huawei, στις 26 Μαρτίου, στη γαλλική πρωτεύουσα.

 

Πιο εκλεπτυσμένο, πιο θηλυκό, σε Breathing Crystal χρώμα, το νέο Huawei P30 Pro αναμφίβολα ξαναγράφει τους κανόνες της φωτογραφίας. Στάση στο cafe De Flore για έναν ζεστό καπουτσίνο και το διάσημο Croque Madame. Μαζί και η απαραίτητη φωτογραφία που θα ανέβει στο Instagram. Ο πανίσχυρος ευρυγώνιος φακός καταφέρνει να χωρέσει όλο το αγαπημένο μαγαζί σε μια μόνο εικόνα, ενώ τα ζωντανά χρώματα μαγνητίζουν ακόμη και το πιο έμπειρο μάτι.

 

Δεύτερη στάση το πιο εμβληματικό μνημείο της Γαλλίας. Ο πύργος του Άιφελ. 324 μέτρα σφυρήλατου σιδήρου, ορατά από όλη την πόλη. Τον πύργο έχτισε ο αρχιτέκτονας Γκούσταβ Άιφελ (γνωστός για τις επαναστατικές του ιδέες) για την Παγκόσμια Έκθεση του 1889, η οποία πραγματοποιήθηκε για τον εορτασμό της Γαλλικής Επανάστασης του 1789.

Στρέφω πάνω στον πύργο το Huawei P30 Pro και κάνω zoom. Με τον φακό 8MP HUAWEI SuperZoom (ζουμάρει 5 φορές οπτικά, 10 φορές υβριδικά και 50 φορές ψηφιακά), κάθε λεπτομέρεια καταγράφεται με απόλυτη ευκρίνεια στην οθόνη του κινητού.

Όλες μαζί οι κάμερες του Huawei P30 Pro, είναι ίσως το πιο ισχυρό εργαλείο για το άλμπουμ σου. Και αναρωτιέσαι. Πώς ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί να δώσει το αποτέλεσμα μιας ακριβής επαγγελματικής φωτογραφικής μηχανής;

Διαβάστε περισσότερα στο www.bovary.gr