ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ LUXURY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ JAMES BOND

Ηλεκτρική Aston Martin το αυτοκίνητο του James Bond στην νέα ταινία

Ο θρυλικός χαρακτήρας ταινιών δράσης James Bond έχει συνδεθεί άρρητα με την επιτομή του αντρικού στύλ και φινέτσας. Ό,τι φοράει, πίνει, οδηγάει ο James Bond, αποτελεί άμεσα πρότυπο για εκατομμύρια άντρες ανά τον κόσμο. Για όσους δεν ξέρουν, στο κομμάτι της αυτοκίνησης, ο Bond επιλέγει (διαχρονικά) μοντέλα της Aston Martin.

 

Τόσα χρόνια, ο πιο διάσημος μυστικός πράκτορας της Έβδομης Τέχνης, οδηγούσε τα καλύτερα Aston Martin οχήματα με κινητήρες κορυφαίων επιδόσεων. Στην επόμενη ταινία όμως, το 25ο φιλμ της σειράς και τελευταίο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Daniel Craig, η παραγωγή αναμένεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά ένα πλήρως ηλεκτρικό όχημα ως κύριο αυτοκίνητο του Άγγλου ήρωα. Εφόσον αναφερόμαστε σε Aston Martin μοντέλο, κατά πάσα πιθανότητα εκείνο θα είναι το Rapide E, ένα πλήρως ηλεκτρικό όχημα της εταιρείας του οποίου η μαζική κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη της παρούσας χρονιάς.

 

Τα χαρακτηριστικά του Rapide E μαρτυρούν υψηλότατες επιδόσεις, παρά το γεγονός πως πρόκειται για ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, ο κινητήρας αναμένεται να αποδίδει πάνω από 600 άλογα, ενώ η μπαταρία του θα είναι σε θέση να το κρατήσει μακριά από την… πρίζα για περισσότερα από 320 χιλιόμετρα. Πρόκειται για ένα πραγματικό super-car που θα ταιριάζει απόλυτα στο image του James Bond, αλλά ταυτόχρονα θα είναι σύμφωνο και με την μεταβατική περίοδο της αυτοκινητοβιομηχανίας αυτή την εποχή. Άλλωστε, ο Bond ήταν πάντα… «in» στα τεχνολογικά τεκταινόμενα.

 

Η νέα ταινία του James Bond θα κάνει πρεμιέρα στο πρώτο τρίμηνο του 2020, κάτι που σημαίνει πως η Aston Martin Rapide E θα βρίσκεται ήδη υπό παραγωγή. Αναμένουμε με ανυπομονησία το νέο φιλμ της θρυλικής σειράς του Βρετανού πράκτορα και ευελπιστούμε πως η Rapide E θα έχει τις δικές της… δυνατές στιγμές στην ταινία!

Πηγή: https://www.caranddriver.com/news/a26822763/james-bond-25-electric-aston-martin/

https://www.autonomous.gr/to-aytokinito-james-bond-stin-nea-tainia-tha-ilektriki-aston-martin/