ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

Glambing για κάθε εποχή του χρόνου, σε αυτό το ειδυλλιακό σκηνικό. 

 

Είτε είστε  με τον/την αγαπημένη σας, είτε επιδιώκετε μια απόδραση με την οικογένεια ή και την παρέα, αυτός ο υπέροχος προορισμός, βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από τη θάλασσα, ενώ σας δίνει και την επιλογή του βουνού! 

 

Η Κύπρος, έχει αρκετούς κρυμμένους θησαυρούς, δίνοντας μας την ευκαιρία για να αποδράσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ένα weekend, να αλλάξουμε για λίγο τη ρουτίνα μας και φορτίζουμε μπαταρίες για όλα όσα μας περιμένουν. 

Αυτό το υπέροχο σκηνικό, μέσα στους καταπράσινους κήπους με την αρμονία που επικρατεί με τα ξύλινα σπιτάκια, μοιάζει με παράδεισο! Που βρίσκεται; 

Στο χωριό Άγιος Θεόδωρος, όπου μας περιμένει το Glamping Park. Το πάρκο με τα ξύλινα σπιτάκια, παρέχει όλες τις ανέσεις: Άνετα κρεβάτια, αυλή, χώρο για μπάρμπεκιου, κλιματιστικό και δωρεάν Wi-Fi, πρωινό. Επίσης, παιδική χαρά για να είναι και μικροί αλλά και μεγάλοι, απόλυτα ευχαριστημένοι.

Μάλιστα, το κάθε σπιτάκι, μας ταξιδεύει σε πρωτεύουσες σε όλο τον κόσμο με την ανάλογη διακόσμηση! Επιλέξτε “προορισμούς” ανάμεσα σε Παρίσι, Τόκιο, Κάιρο, Σίδνευ και αλλού!