ΤΟ ΠΕΤΡΟΧΤΙΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΘΕΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΤΑ ΧΑΝΔΡΙΑ

Ένα πετρόχτιστο σπίτι, χωμένο μέσα στο καταπράσινο σκηνικό με θέα που κόβει την ανάσα

Ένας καινούριος προορισμός για απόδραση τον οποίο αξίζει να έχεις στα υπόψην για την επόμενη σου εξόρμηση.

Η οικογένεια Βασιλείου, γνωρίζει από πρώτο χέρι, ποια είναι αυτά που θα προσφέρουν σε κάθε Κύπριο τη διαμονή που του αξίζει. Γιατί ξέρουμε πολύ καλά πόσο αγαπούν οι ντόπιοι την καλή ζωή και πολύ περισσότερο, τις στιγμές που θα μοιραστούν με αγαπημένους τους. Και κάτι τέτοιες ευκαιρίες και χώρους, αξίζει να τα απολαμβάνουμε με τους φίλους και την οικογένεια μας.

Ένα πετρόχτιστο σπίτι στο οποίο θα δεις να δένουν αρμονικά μοντέρνες πινελιές, αποτελεί την τέλεια πρόταση για ένα Σαββατοκύριακο στο βουνό. Είναι άλλωστε η ιδανικότερη εποχή για να ξεφύγεις, να βάλεις μια παύση και να απολαύσεις τις ομορφιές της φύσης.

Το Vasiliou House προσφέρει άνετους χώρους, ζεστασιά και την ευχέρεια να ζήσεις στιγμές χαλαρώνοντας, διαβάζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο δίπλα στο τζάκι, ψήνοντας κυπριακούς μεζέδες και απολαμβάνοντας το πρωινό σου στην αυλή του με τη θέα στο καταπράσινο σκηνικό και τα βουνά καθώς και να «γράψεις» αναμνήσεις με τους πολύ καλούς σου φίλους.

Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι και 8 άτομα αφού διαθέτει μεγάλα διπλά κρεβάτια και  άπλετο χώρο. Θα σας εντυπωσιάσουν πολλά. Τα παραδοσιακά στοιχεία με τις μοντέρνες πινελιές, το ότι η αυλή και η θέα κόβουν την ανάσα, το γεγονός πως στο μεγάλο σαλόνι θα απολαμβάνετε το κρασί, ταινίες, συζητήσεις, γέλια αλλά και επιτραπέζια.

Εσύ οργάνωσε απλά το Σαββατοκύριακο της απόδρασης σου για να φορτίσεις μπαταρίες σε αυτό το πανέμορφο σπίτι.

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 96 285908 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ DOLCE ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ